1544
Behang
Gepubliceerd: 21-08-2012 Laatste update: 15-09-2023

Graham & Brown, kenmerkt zich door handgeschilderde dessins gecombineerd met rijke details zoals gouden en zilveren glitteraccenten en glanzende metallics. Subtiele kleurschakeringen en toepassing van verschillende structuren en reliëfs geven deze collectie een verfijnde uitstraling.

De collectie bestaat uit vijf dessins en een effen behang. Het kleurenpalet gaat van zacht grasgroen en warme taupe kleuren tot diep bessenrood en luxe petrol. De Adorn behangcollectie is gemaakt van een zware kwaliteit vliesbehang met een volle textuur en biedt luxe en elegantie.

Graham and Brown behang Adorn

inspiratiebrochures1.png

Lulu bestaat uit een klassiek groot bloemdessin met verfijnde reliëfs, zachte kleurschakeringen en subtiele glitter accenten.

Graham and Brown behang Adorn

Serenata is een sierlijk krullen patroon met een rijke textuur en voorzien van metallic contouren.

Graham and Brown behang Adorn

Claire toont een golvend patroon van ranken en cirkelvormige zaadpluizen. De blaadjes aan de ranken zijn voorzien van metallic contouren.

Graham and Brown behang Adorn

Sadie bestaat uit een weelderig, gedetailleerd bloemenpatroon met reliëf en verfijnde details.

Graham and Brown behang Adorn

Fern is geïnspireerd op de vorm van een varenblad. De uiteinden van het blad zijn voorzien van glitteraccenten wat extra allure geeft aan dit design.

Beka is een effen behang dat door de toepassing van een streepreliëf subtiele diepte krijgt. Het behang is verkrijgbaar in 18 kleuren welke perfect te combineren zijn met de overige dessins in deze collectie.

Een rol behang heeft een afmeting van: 10 m x 52 cm. Verkoopadviesprijs: € 39,99 per rol inclusief btw. De Adorn collectie is te koop via de website van Graham & Brown.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide