653
Speelgoed in mijn Scandinavische interieur. Hoe houd ik het stijlvol?
Gepubliceerd: 13-09-2022 Laatste update: 08-09-2022

Aldus Syrina (35), die ons deze woonvraag stelde. Kinderen en een stijlvol, opgeruimd huis zijn niet altijd de beste combinatie. Het begint al als ze klein zijn, met plastieken bijtringen en rondslingerende spenen. Maar wij waarschuwen alvast, dit wordt alleen maar erger. Zodra ze echt beginnen te spelen en bewegen dan volgt daar een stroom aan spullen en etensresten. Voor de echte woonliefhebber kan dit soms een beetje pittig zijn. Hoe je dit oplost?

wonenonline-stylist.jpg Antwoord van onze interieurstylist; 
Wist je dat er tegenwoordig naast stijlvolle meubels ook stijlvol speelgoed is? Echt waar! Deze lezersvraag is concreet gericht op de Scandinavische stijl. Deze stijl kenmerkt zich door veel wit en licht eikenhout. Wanneer jij even rondkijkt zul je al snel zien dat hier veel speelgoed in te vinden is. Dit is vaak zeer verantwoord speelgoed wat ook nog eens duurzaam geproduceerd wordt. Echt een win-win situatie dus.

Laat ook vrienden en familie de voorkeur voor dit speelgoed weten, zo weet jij zeker dat je kleine niet op de eerste de beste verjaardag allemaal fluorescerend speelgoed met licht en geluid krijgt.

inspiratiebrochures1.png

Heb jij ook een woonvraag?
Loop jij al tijden met een prangende woonvraag rond? Grijp je kans! Onze woonstylisten beantwoorden (gratis) al jouw woonvragen. Klik hier en stel je vraag! Ben jij interieurstylist? Klik hier!

Wonenonline