821
Moet ik altijd één stijl kiezen om een stijlvol interieur te creëren?

Een vraag die we kregen van Rik (43) is of men echt één stijl moet kiezen om tot een mooi en stijlvol interieur te komen. Een logische vraag, ook omdat in woonprogramma’s en tijdschriften vaak over specifieke trends en stijlen wordt gesproken. Dit wekt vervolgens wellicht de indruk dat er echt een definitieve keuze gemaakt moet worden. Maar is dat wel zo?

wonenonline-stylist.jpg Antwoord van onze interieurstylist; 
Dit is zeker niet nodig, of eigenlijk; Liever niet! Het simpelweg volgen van één trend zorgt wellicht voor een beetje een nep en saai interieur. Je beperkt je dan tot één kleurenpalet en daarmee gaat je huis er wellicht uitzien als een woonmagazine.

Enerzijds wellicht stijlvol, anderzijds juist een tikje voorspelbaar. Door juist verschillende stijlen te combineren én hier persoonlijke items in te verwerken kom je tot een eigen uniek interieur. Dat is juist wat we willen!

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Heb jij ook een woonvraag?
Loop jij al tijden met een prangende woonvraag rond? Grijp je kans! Onze woonstylisten beantwoorden (gratis) al jouw woonvragen. Klik hier en stel je vraag! Ben jij interieurstylist? Klik hier!

Wonenonline