809
Ik heb geen groene vingers, hoe doe ik toch mee met de ‘groen doen’ trend?
Gepubliceerd: 10-09-2022 Laatste update: 08-09-2022

Deze terechte woonvraag kregen van Jacqueline (52). Niet iedereen is gezegend met groene vingers. Sommige mensen hoeven maar naar een bloem te kíjken en hij verwelkt al. Toch zorgt groen in huis ervoor dat je interieur daadwerkelijk gaat leven. Geen groene vingers hebben hoeft dan ook geen reden meer te zijn om géén groen in huis te halen, hier zijn namelijk super leuke opties voor.

wonenonline-stylist.jpg Antwoord van onze interieurstylist; 
Wist je dat de cactus in al zijn soorten, maten en vormen weer helemaal terug van weggeweest is? En het fijne aan een cactus is; die is niet dood te krijgen, tenzij je hem wél veel water geeft. Niks aan doen dus! Daarnaast zien wij de zogenaamde luchtplantjes overal opduiken, ook ontzettend leuk en deze zijn nog makkelijker; ze leven van de lucht. Niks aan doen, helemaal hip én groen.

En mocht je toch echt verse bloemen willen, dan is een bloemenabonnement afsluiten wat jij moet doen. Iedere week een verse bos op tafel, zonder dat je er zelf over hoeft na te denken. Hoe makkelijk is dat! Dus ook jij kan groen doen.

inspiratiebrochures1.png

Heb jij ook een woonvraag?
Loop jij al tijden met een prangende woonvraag rond? Grijp je kans! Onze woonstylisten beantwoorden (gratis) al jouw woonvragen. Klik hier en stel je vraag! Ben jij interieurstylist? Klik hier!

Wonenonline