2539
7 prachtige eetkamerstoelen
Gepubliceerd: 23-04-2018 Laatste update: 07-05-2022

Eetkamerstoelen zijn er in alle soorten en maten. De meeste mensen zijn op zoek naar een passend set van 4 of 6 stoelen. Anderen hebben juist liever allemaal verschillende stoelen rond de tafel. Ben jij op zoek naar nieuwe stoelen voor de eetkamer? Bekijk dan deze 7 prachtige eetkamerstoelen van Woonboulevard Poortvliet!

 

eetkamerstoel-drum.png

inspiratiebrochures1.png

1. Eetkamerstoel Drum

Drum is een stoel met een bijzonder eenvoudig en strak ontwerp. Het is een stoel met leren bekleding van hoge kwaliteit. De rugleuning heeft een sierafwerking voor een extra bijzonder design. Het frame en de poten zijn van RVS. Eetkamerstoel Drum past vooral goed in het moderne interieur.

eetkamerstoel-pozzolo.png

2. Kuipstoel Pozzolo

Zoals de meeste eetkamerstoelen is ook stoel Pozzolo ontworpen met oog voor design én comfort. De kuipstoel zorgt voor optimale ondersteuning. De stoel is bekleed met microstof, wat een net iets zachtere uitstraling heeft dan leer. De poten zijn van zwart gecoat metaal. Het geheel heeft een moderne uitstraling, maar de stoel past ook goed in de Scandinavische woonstijl.

eetkamerstoel-balina.png

3. Rijdende stoel Balina

Deze prachtige eetkamerstoel, Balina, is echt een juweeltje voor elke eetkamer. De stoel is stijlvol vormgegeven met capiton in de rug en een open onderkant. Balina ziet eruit als een klassieke stoel, maar dan extra luxe. De stof lijkt op leder, maar is in feite Softyl. Vanwege het gewicht en de vorm van de stoel is gekozen voor softwieltjes, zodat je de stoel altijd gemakkelijk kunt verplaatsen.

eetkamerstoel-sono.png


4. Eetkamerstoel Sono

Sono is een moderne stoel in een klassiek jasje. De zitting en leuning zijn van hoogwaardig leer en afgewerkt met sierranden. Het frame is van stevig RVS, met dopjes eronder ter bescherming van de vloer. Achter op de rugleuning is een handvat om de stoel gemakkelijk te verplaatsen.

eetkamerstoel-zuiver.png

5. Industriële stoel Zuiver Louix

In de meubellijn Zuiver vind je stoel Louix. Deze bijzondere stoel heeft een extra aparte vormgeving. Hij komt goed tot zijn recht in het industriële interieur. Het frame van de stoel is van gecoat staal. De zitting en leuning zijn gemaakt van massief Essenhout.

eetkamerstoel-fernando.png


6. Klassieke stoel Fernando

Ben jij op zoek naar een mooie landelijke stoel met klassieke uitstraling? Dan is Fernando een goede keus. Deze gecapitonneerde stoel is gemaakt van robuust hout en afgewerkt met elegante stof. Eetkamerstoel Fernando is een bekende verschijning omdat hij al decennia lang razend populair is.

eetkamerstoel-dublo.png

7. Eetkamerstoel Dublo

Dublo is een verrijdbare stoel die bekendstaat om zijn enorme comfort. De rugleuning is extra hoog, wat heerlijk is om ook steun voor je schouders te hebben. De armleuningen en extra lendensteun maken de stoel extra comfortabel. Dublo heeft een echt lederen bekleding, waarvan de bovenzijde extra zacht is. De wieltjes maken de stoel gemakkelijk verrijdbaar.

Ben jij op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen? Dan heb je nu heel wat leuke ideeën opgedaan. Natuurlijk zijn er nog veel meer stoelen te vinden met allerlei verschillende uitstralingen. Kun je echt niet kiezen? Dan heb je geluk. Het is tegenwoordig helemaal hip als je allemaal verschillende stoelen met elkaar combineert tot een extra speels en bijzonder set.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide