4882
Verf van Graham and Brown
Gepubliceerd: 19-02-2021

Verwen je muren met de verf van Graham & Brown. De verfcollectie bestaat uit meer dan 380 kleuren in verschillende afwerkingen, zo geef je de perfecte look aan elke kamer in je huis. Het verfassortiment is zo samengesteld dat het perfect combineert met alle exclusieve behangdesigns. Het huis een metamorfose geven was nog nooit zo gemakkelijk.

 

highland-rose_kopiëren.png

Een van de prachtige kleuren is Highland Rose, een rijke rozetint. Highland Rose is een mix van gele en rode pigmenten, waardoor een eigentijdse kleur roze is ontstaan. Deze kleur creëert een warme, gezellige sfeer in huis.

roger-red_kopiëren.png

De warme en luxueuze rode kleur Roger Red voegt diepte en intrige toe aan elke ruimte. Deze prachtige kleur is vernoemd naar Roger Graham, zoon van oprichter Harold Graham en kan gecombineerd worden met warme neutrale kleuren voor een comfortabel interieur. Wanneer het gecombineerd wordt met diepe kleuren zal het een weelderig gevoel creëren.

infinity_kopiëren.png

Verf Infinity is een echte Graham & Brown bestseller. Het is een vorstelijke, tijdloze kleur die zorgt voor een rustgevende en moderne sfeer. Combineer dit diepe blauw met andere rijke Graham & Brown tinten om deze kleur nóg intenser te maken.

Riley (zie boven) is een antieke, grijsblauwe en intieme kleur op je muren. De verf kan ook als accentkleur gebruikt worden om subtiel een vleugje kleur aan het interieur toe te voegen. Afhankelijk van het licht kan deze tint als blauw, grijs of groen worden gezien.

Alle verf van Graham & Brown is verkrijgbaar in matte muurverf, reinigbare matte muurverf, zijdeglans en hoogglanslak. Ook is de verf van Graham & Brown onafhankelijk getest, de verf is vervaardigd op waterbasis en derhalve duurzaam en milieuvriendelijk.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide