11635
Kleurentrends
Gepubliceerd: 04-09-2017 Laatste update: 07-09-2017

Denim Drift is een zachte grijsblauw die sfeer brengt maar niet de boventoon voert, waardoor het niet snel zal vervelen. Het is een kleur die eenvoudig aansluit bij talloze interieurstijlen en -sferen. Het is een echte allemansvriend. Een stoere tint die mooi te mixen is met andere blauwtinten maar het ook goed doet met kleuren als wit, hout, pasteltinten of goud. Kortom: deze kleur verdient een plek in ieder interieur. 

Meerdere kleuren
De kleur Denim Drift past mooi bij de kleur wit, maar er past ook nog een andere kleur bij. Als u meer dan 2 kleuren gebruikt komt er meer diepte in uw kamer. Zorg dat de kleuren die u erbij kiest net wat zachter is dan Denim Drift, want deze mag best de boventoon voeren.

denim-drift-kast.png

Op de wand
De kleur Denim Drift kan ook uitstekend op de muur. Door de wand of een gedeelte ervan te schilderen of door een leuk behang te kiezen. De kleur past zich eenvoudig aan, aan elke omgeving. Het mooiste effect krijg je, wanneer de meubelen en woonaccessoires een neutrale kleur hebben. Warmte toevoegen kan eenvoudig met houten meubelen en decoratie.

Mooi als accentkleur
Denim Drift kan ook heel goed gebruiken als accentkleur. Zo kun je een vloerkleed, gordijnen, verlichting, kussens en woonaccessoires kiezen in deze kleur. Zorg dat ze goed uit de verf komen en dat er voldoende accenten zijn voor het gewenste effect. 

denim-drift-lamp.png

Meubelen in Denim Drift
Er zijn al diverse meubellijnen die de kleur Denim Drift verwerkt hebben in hun collectie, gewoon omdat het een kleur is die overal goed bij past. Een bank, fauteuil, eetkamerstoel of loveseat in denim drift, het is allemaal mogelijk. Geniet van deze prachtige kleur en we weten bijna zeker dat deze kleur een echt blijvertje is.

Löwik Wonen & Slapen is de grootste woonboulevard van Oost-Nederland. Met ruim 40.000m2 wooninspiratie een dagje uit voor het gezin. Door een zeer uitgebreide collectie slaagt u altijd voor uw nieuwe meubelen, slaapkamer of keuken. Laat u inspireren in onze ruim opgezette showroom, of bekijk onze collecties online op https://www.lowikmeubelen.nl. Woonzinnig compleet!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide