575
Think pink!
Gepubliceerd: 14-06-2023

Verwen je muren met de verf van Graham & Brown. De verfcollectie bestaat uit meer dan 380 kleuren in verschillende afwerkingen, zo geef je de perfecte look aan elke kamer in je huis. Het verfassortiment is zo samengesteld dat het perfect combineert met alle exclusieve behangdesigns. Het huis een metamorfose geven was nog nooit zo gemakkelijk.

Een van de prachtige kleuren is Bittersweet, deze verfkleur combineert diepe pigmenten met de zoetheid van rode en roze tinten. Vragen jouw muren om exotisch? Kies dan voor Aloha. Dit prachtig koraalroze is een perfecte balans tussen oranje en gele pigmenten.

Niet alleen muren of deuren vragen om deze kleurige update. Ook oude meubels of andere objecten in huis krijgen een geheel nieuwe look met een lik verf. Voor wie buiten aan de slag wil heeft Graham & Brown ook een zijdeglans lak voor buiten. Hekjes, tuinmeubilair of voordeuren knappen in een mum van tijd op en je verlengt hiermee bovendien de levensduur van de producten.

inspiratiebrochures1.png

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide