196
Nieuw: ELK oppervlak gronden EN schilderen met enkel één blik verf
Gepubliceerd: 15-05-2024

Little Greene heeft onlangs een revolutionaire stap gezet met hun vernieuwde Intelligent Paint-lijn. Met de unieke Intelligent Grip™-technologie is het nu mogelijk om zowel te gronden als te schilderen met slechts één blik verf. Dit is niet alleen baanbrekend, het is ook enorm praktisch. Stel je voor: één blik verf dat alles kan. Van hout tot glas, deze verf klampt zich vast aan bijna elke ondergrond die je kunt bedenken.

Waarom kiezen voor Intelligent Paint van Little Greene?

Dit is niet zomaar een verf; het is een alleskunner die je helpt om tijd, energie en middelen te besparen. Hier zijn de voordelen die je niet wilt missen:

  1. Eenvoudige voorbereiding: Vergeet het tijdrovende schuurwerk en de rommelige primers. Een lichte opschuring van oliegebaseerde oppervlakken volstaat; alle andere oppervlakken hebben slechts een basisreiniging nodig.
  2. Breed inzetbaar: Of het nu gaat om een radiator, keukentafel of zelfs tegels, deze verf hecht zich met gemak.
  3. Duurzame afwerking: Intelligent Paint is ontworpen om te weerstaan aan dagelijks gebruik. Het is krasbestendig en kan tegen een stootje, ideaal voor elk huishouden.
  4. Milieubewust: Deze verf is op waterbasis, vrij van schadelijke oplosmiddelen en veilig voor kinderkamers.
  5. Snelle klus: Met een droogtijd van slechts enkele uren kun je meerdere lagen op een dag aanbrengen, waardoor je projecten snel en efficiënt zijn.

De vier afwerkingen in één blik 

Elk van de Intelligent Paint afwerkingen heeft zijn eigen functionaliteit, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen in en rond het huis:

inspiratiebrochures1.png

  • Intelligent Matt Emulsion: Ideaal voor een chique, matte look op muren en plafonds.
  • Intelligent Eggshell: Perfect voor plekken die bestand moeten zijn tegen vocht en slijtage.
  • Intelligent Satin: Geeft een subtiele glans en is perfect voor alledaags gebruik.
  • Intelligent Gloss: Voor die extra schittering waar een opvallende glans gewenst is.

Van inspiratie tot realisatie

Ruth Mottershead, creatief directeur bij Little Greene, benadrukt hoe deze innovatie de manier waarop we denken over schilderen verandert. Het maakt projecten toegankelijker en stimuleert creativiteit door de vrijheid om te experimenteren met kleuren en afwerkingen op oppervlakken die voorheen als onbeschilderbaar werden beschouwd.

Een revolutie in de doe-het-zelf wereld

Met de Intelligent Paints van Little Greene wordt elk schilderproject een stuk eenvoudiger. Geen aparte grondverf meer, minder rommel en een duurzame afwerking die blijft presteren, jaar na jaar. Dit is meer dan verf; het is een essentieel hulpmiddel voor iedereen die zijn leefruimte wil opfrissen zonder gedoe. Ervaar zelf de impact van deze vernieuwende technologie en zie hoe jouw huis met gemak een nieuwe uitstraling krijgt.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide