1363
Little Greene's verleidelijke 'Sweet Treats' kleurencollectie
Gepubliceerd: 21-09-2023 Laatste update: 26-09-2023

Little Greene lanceert deze maand de 'Sweet Treats' collectie, een zorgvuldig samengestelde selectie van warme en neutrale tinten geïnspireerd op heerlijke desserts en lekkernijen. Elke kleur, zoals 'Madeleine', 'Galette', 'Affogato', 'Muscovado' en 'Ganache', brengt een verleidelijke sfeer in je interieur.

Verleidelijke kleuren voor een warme sfeer

Het 'Sweet Treats' palet bestaat uit negen veelzijdige kleuren die warmte en comfort brengen in elke ruimte. Deze tinten zijn afkomstig van historische muren, houtwerk en meubels onderhouden door National Trust, zodat ook toekomstige generaties ervan kunnen genieten.

De 'Sweet Treats' Kleuren

  1. Madeleine™ 338: Deze zachte, gouden kleur is geïnspireerd op de delicate, schelpvormige cakejes die bekend staan als 'Madeleine de Proust'. Gebruik 'Madeleine' als hoofdkleur voor een rustige, uitnodigende ruimte.

  2. Bombolone™ 339: Deze zachte, honingzoete tint is geïnspireerd op Italiaanse donuts en is een traktatie voor de zintuigen. Combineer 'Bombolone' met lichtere tinten zoals 'Stock' of 'Silt'.

  3. Galette™ 340: Deze middelzware, oranjebruine tint is gereproduceerd voor het Theatre Royal van National Trust in Bury St Edmunds en past goed bij rustieke afwerkingen.

  4. Split Pink 341: Een warme steenkleur geïnspireerd door de muren van Wimpole Hall in Cambridgeshire. 'Split Pink' harmonieert moeiteloos met verschillende tinten.

  5. Affogato™ 342: 'Affogato' combineert koffie en dessert in één en past geweldig bij donkerbruin en zacht zwart.

  6. Muscovado™ 343: Deze kleur is geïnspireerd door pure muscovadosuiker en past perfect in een zachtmoedige ruimte.

  7. Mochi™ 344: 'Mochi' werd gecombineerd met verschillende andere tinten op de decoratieve muren van Calke Abbey en biedt een eigentijdse uitstraling.

  8. Ganache™ 345: 'Ganache' is een diepe chocoladetint die voor een krachtig interieurstatement kan zorgen.

  9. Chocolate Colour 124: Deze rijke chocoladetint is een klassieker en werkt goed als alternatief voor zwart of donkere kleuren.

Veelzijdig gebruik

Deze prachtige, neutrale tinten passen perfect in zowel eigentijdse als klassieke interieurs. Combineer ze met diepere bruintinten en zwart voor een boeiend en geraffineerd interieur. Of voeg heldere accenten toe voor een dynamische uitstraling. Elke 'Sweet Treats' kleur is beschikbaar in diverse Little Greene afwerkingen, geschikt voor zowel binnen als buiten.

Ruth Mottershead, Creatief Directeur van Little Greene, legt uit: "Bruine tinten, met name warme bruintinten, brengen gezelligheid en charme in een ruimte. Deze collectie daagt de perceptie uit dat bruin gedateerd is en laat zien hoe deze kleuren elegantie en verfijning kunnen toevoegen aan elk interieur."


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide