Gepubliceerd: 17-03-2022 14:43
2415
Little Greene introduceert nieuwe kleurenwaaierset

Little Greene heeft met de nieuwe twin fan-deck een gebruiksvriendelijke ontwerptool gelanceerd. Twee nieuwe kleurenwaaiers vormen een handig paar en zitten gezamenlijk in een mooie, handzame presentatiebox voor eenvoudig gebruik. Tezamen presenteren de kleurenwaaiers 196 Little Greene-verfkleuren, verdeeld over de Colours of England en Colour Scales.

Met de nieuwe Little Greene twin fan-deck heb je het volledige, huidige palet van 196 Little Greene kleuren binnen handbereik. De compacte box bevat een set van twee kleurenwaaiers. Eén  kleurenwaaier bevat de huidige 128 Colours of England-tinten, welke voor het gebruiksgemak op nummervolgorde weergegeven zijn. De andere bevat de Colour Scales-collectie, gegroepeerd op kleurfamilie en van licht naar donker gepresenteerd. De Colour Scales- waaier bevat ook de kleuren uit de STONE-collectie en GREY- collectie.

Colours_of_England_Fan_Deck_2021.jpg

banner-woontrends-2024-mag.png

De Little Greene twin fan-deck is een handige ontwerptool voor huiseigenarenen interieurontwerpers om zowel harmonieuze als dynamische kleurencombinaties te ontdekken en te creëren. De kleurenwaaiers maken het zeer gemakkelijk om een ontwerpschema te vormen. Elke Little Greene-kleur heeft een enkele staal van 144x50 mm, die uitgewaaierd kan worden. Hierdoor kan iedere kleur gemakkelijk vergeleken worden met stoffen, meubels, behang en andere verftinten.

LG_2021_FanDeck_kopiëren.jpg

Alle kleuren in de twin fan-deck zijn verkrijgbaar in het volledige assortiment Little Greene-verfafwerkingen voor zowel het interieur als exterieur. De handige kleurenwaaierbox is online verkrijgbaar via de Little Greene-website voor € 30,25. De kleuren van Little Greene worden nooit uit gebruik genomen. Hoewel de twin fan-deck niet alle Little Greene-kleuren bevat, blijven alle archiefkleuren verkrijgbaar via de Little Greene dealers of via www.littlegreene.nl.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide