26339
Kleurentrends 2019: THINK

Met de kleuren uit het THINK-palet ademt het interieur een sfeer uit van rust. Je kunt er jezelf zijn. Het relaxte palet aan verfkleuren is geïnspireerd op de verschillende kleuren van honing. Het bestaat uit een mix van rijke natureltinten, hier en daar een vleug roze, diep bordeaux en een volwassen donkerblauw.

 

Het complete palet voelt als helend, voedzaam, rustgevend en omarmend, net zoals honing. Het Kleurpalet van het Jaar is toe te passen in allerlei huizen en ideaal om van je huis een relaxte thuis te maken. De zachtzinnige samenhang van deze look wordt benadrukt door gepolijst hout, meubilair uit halverwege vorige eeuw, grafische vloerkleden en stoffen in het interieur toe te passen. 

kleurentrends-2019-let-the-light-in-muurverf-interieur09.png

kleurentrends-2019-let-the-light-in-muurverf-interieur10.png

kleurentrends-2019-let-the-light-in-muurverf-interieur13.png

kleurentrends-2019-let-the-light-in-muurverf-interieur14.png

kleurentrends-2019-let-the-light-in-muurverf-interieur17.png

kleurentrends-2019-let-the-light-in-muurverf-interieur06.png


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners