12386
Karwei roept Sandstone Beige uit tot trendkleur voor 2021

Als eerste bouwmarkt van Nederland komt Karwei dit najaar met een eigen trendkleur. De bouwmarkt met smaak roept ‘Sandstone Beige’ uit tot trendkleur van 2021. Een subtiele ingetogen kleur die rust geeft en andere items laat shinen. Aards en elegant in één. Sandstone Beige komt in alle woonstijlen goed tot zijn recht. De trendkleur is opgenomen als muurverf in de eigen lijn Le Noir & Blanc; rijke verf uit hoogwaardige grondstoffen in mooie vergrijsde tinten. De extra matte muurverf geeft een poederig effect, net zoals krijtverf. Sandstone Beige van Le Noir & Blanc is vanaf deze week exclusief verkrijgbaar bij alle Karwei-winkels.

 

Perfecte combinatie

Sandstone Beige combineert prachtig bij alle woonstijlen, bijvoorbeeld als subtiele basis in combinatie met aardse tinten, als warme tegenhanger in een huis vol groen en als ton-sur-ton maatje met natureltinten. De warme trendkleur doet het niet alleen goed op de muur. In de Karwei-najaarscollectie komt Sandstone Beige regelmatig terug in bijvoorbeeld gordijnen, kussens en lampen maar ook in vloerkleden, meubels en behangprints.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Interieurinspiratie

Karwei is de enige bouwmarkt in Nederland voor klussen én inrichten. Voor alle klus- en inrichtmomenten in het leven kun je er terecht. De bouwmarkt wil klanten helpen om van hun huis echt een thuis te maken. Zeker nu we thuis meer tijd doorbrengen.

Mariëlle Rooswinkel, Manager Marketing Communicatie en Formule bij Karwei: “We willen onze klanten continu inspireren met de nieuwste interieurtrends, om hen te motiveren met hun huis aan de slag te gaan. Die inspiratie zie je onder andere terugkomen in onze smaakvolle en zelfontworpen wooncollecties en onze eigen muurverflijn.” Ze vervolgt: “We hebben een sterke visie op kleurgebruik in het interieur, dus het uitroepen van een eigen trendkleur is voor ons een hele leuke én logische nieuwe stap.”

Tip: Karwei kleurtester

Sandstone beige is ook verkrijgbaar in een nieuwe 100 ml Karwei kleurtester. Ideaal om de kleur thuis uit te proberen! Als je er vervolgens voor kiest om de verf aan te schaffen, ontvang je het aankoopbedrag van de kleurtester terug.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners