6625
Je trap nu in alle kleuren van de regenboog
Gepubliceerd: 09-02-2020 Laatste update: 29-07-2020

Je trap of vloer in elke gewenste kleur? Het kan met Flexa Mooi Makkelijk. De naam zegt het al, met deze watergedragen zijdeglanzende lak knap je in een handomdraai bijvoorbeeld je trap op. Het makkelijke aan dit product is namelijk dat het een grondverf en lak in één is. Het product is nu in alle kleuren van de regenboog te mengen op de mengmachine. Naast Mooi Makkelijk vloeren & trappen, zijn er nog drie varianten namelijk Flexa Mooi Makkelijk meubels, deuren & kozijnen en keukenkasten.

 

Tips voor de trap
Een ander groot voordeel van Flexa Mooi Makkelijk Vloeren & Trappen is dat het na twee uur droog is en je de tweede laag al kunt aanbrengen. In één dag kun je dus je trap geschilderd hebben. Heb je de trap direct weer nodig na het schilderen? Schilder je trap qua treden dan om en om. Als de treden droog zijn, kun je de andere nog te schilderen treden doen. Goed om te weten is dat elke lak altijd dient uit te harden en nog kwetsbaar is. Houd hier rekening mee en belast de trap de eerste vijf dagen minimaal. Schoenen uit dus als je naar boven gaat.

Budgettip
Met deze lak kun je snel en makkelijk (oude) meubels opknappen, maar is ook echt een budgettip als het gaat om het opknappen van je keuken. Na het ontvetten, goed schuren en stofvrij maken van de keukenkastjes kun je de lak direct aanbrengen met een acrylkwast of lakviltroller. Je keuken kan in één dag er als nieuw uitzien.

Praktisch
Er zijn tien kant-en-klaar kleuren in het verfschap terug te vinden en daarnaast is het product in alle kleuren te mengen op de Flexa Mengmachine. Voorheen waren dit alleen de lichte en donkere kleuren. De lak is hier verkrijgbaar in 0,75 en 2,5 liter.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide