4951
Histor Kleurentrends 2019: With It

Wil je energie en creativiteit in huis halen?Wil je energie en creativiteit in huis halen? Dan is het levendige, kleurrijke With It dé trend voor jou. Deze energieke kleurtrend is losjes gebaseerd op abstracte kunst en laat elke ruimte sprankelen. Het palet bestaat uit optimistische en urban kleuren, die zelfs een beetje rebels aandoen.

 

Breng energie en optimisme in huis met een muur in de kleur Kingston Aqua. De kleur combineert heel mooi met het groen van planten.Denk buiten de bestaande kaders, mix en match met kleuren en maak je schilderproject sprekend en creatief. With It is een zeer uitgesproken kleurenpalet met diverse opvallende tinten zoals Fuschia Flush en Sprite Twist. Gebruik de off-white Burmilla en de donkerblauwe Secret Spell als ondersteunende kleuren.

Bestel je Histor muurverf gemakkelijk en snel online!

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners