5276
Histor Kleurentrends 2019: With It
Gepubliceerd: 31-01-2019 Laatste update: 04-07-2019

Wil je energie en creativiteit in huis halen?Wil je energie en creativiteit in huis halen? Dan is het levendige, kleurrijke With It dé trend voor jou. Deze energieke kleurtrend is losjes gebaseerd op abstracte kunst en laat elke ruimte sprankelen. Het palet bestaat uit optimistische en urban kleuren, die zelfs een beetje rebels aandoen.

 

Breng energie en optimisme in huis met een muur in de kleur Kingston Aqua. De kleur combineert heel mooi met het groen van planten.Denk buiten de bestaande kaders, mix en match met kleuren en maak je schilderproject sprekend en creatief. With It is een zeer uitgesproken kleurenpalet met diverse opvallende tinten zoals Fuschia Flush en Sprite Twist. Gebruik de off-white Burmilla en de donkerblauwe Secret Spell als ondersteunende kleuren.

Bestel je Histor muurverf gemakkelijk en snel online!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide