10319
Histor kleurentrends 2019: With Class

Het is tijd voor een nieuwe kijk op luxe. De With Class-trend is chic en verfijnd: klassiek met een twist. Het kleurenpalet zorgt voor  een luxe, intiem gevoel, dankzij een tijdloze en persoonlijke mix van traditionele patronen, materialen en vormen met eigentijdse afwerkingen en schakeringen. 

 Kleurrijk en rustig gaan uitstekend samen. De grote kleurvlakken in Cinnamon Diamonds, Underground Lake en Quiet Clearing geven jekamer een ruimtelijke en verfijnde uitstraling. Gebruik het kleurenpalet om een luxueus interieur te creëren met een vleugje glamour.De tinten in dit thema bevatten enerzijds zachtere neutrale kleuren en zit anderzijds vol met elegante kleurnuances: tijdloos entegelijkertijd chic. Combineer met stijlvolle decoratieve accessoires om een eigen touch te geven aan donkere-kleurentrend.

Bestel je Histor muurverf gemakkelijk en snel online!

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners