10549
Histor kleurentrends 2019: With Class
Gepubliceerd: 31-01-2019

Het is tijd voor een nieuwe kijk op luxe. De With Class-trend is chic en verfijnd: klassiek met een twist. Het kleurenpalet zorgt voor  een luxe, intiem gevoel, dankzij een tijdloze en persoonlijke mix van traditionele patronen, materialen en vormen met eigentijdse afwerkingen en schakeringen. 

 Kleurrijk en rustig gaan uitstekend samen. De grote kleurvlakken in Cinnamon Diamonds, Underground Lake en Quiet Clearing geven jekamer een ruimtelijke en verfijnde uitstraling. Gebruik het kleurenpalet om een luxueus interieur te creëren met een vleugje glamour.De tinten in dit thema bevatten enerzijds zachtere neutrale kleuren en zit anderzijds vol met elegante kleurnuances: tijdloos entegelijkertijd chic. Combineer met stijlvolle decoratieve accessoires om een eigen touch te geven aan donkere-kleurentrend.

Bestel je Histor muurverf gemakkelijk en snel online!

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide