773
Handige kleurhulp voor je interieur van Flexa
Gepubliceerd: 07-06-2023

Online en op tv zie je prachtige dromerige interieurs. Maar deze tot werkelijkheid brengen vindt de gemiddelde huisbezitter niet zo eenvoudig, zeker als het op kleuren kiezen en combineren aankomt. Flexa komt daarom met een handige kleurhulp zodat je eenvoudig tot een kleurkeuze voor je interieur komt.

Flexa Creations biedt namelijk vier uiteenlopende paletten. Binnen elk palet kun je op een bepaalde manier combineren: verticaal, horizontaal of kris kras door elkaar. Het klopt altijd. Daarnaast wordt de beste neutrale tint per kleurpalet geadviseerd. Naast een handige kleurbrochure helpt de gratis digitale Flexa Kleurkiezer om de kleuren en kleurcombinaties in verschillende interieurs tot leven te brengen.

Flexa Creations, bekend van de kleuren Early Dew, Urban Taupe kleuren, Sandy Beach en Camouflage Green, is vernieuwd. Menig inwoner van Nederland heeft wel een van deze kleuren op de muur. Naast de welbekende kleuren zijn er nieuwe kleuren toegevoegd zodat het palet toekomstbestendig is. Het kleuroverzicht is zo samengesteld dat kleuren kiezen voor een ruimte een stuk eenvoudiger is. Een dromerig interieur begint uiteindelijk bij kleur.

banner-woontrends-2024-mag.png

Vier manieren om te combineren
De in totaal 40 kleuren zijn opgedeeld in vier kleurpaletten, elk bestaande uit tien kleuren. Elk palet is zo ingedeeld zodat het altijd goed gaat met kleuren kiezen en combineren.

Met de Flexa Kleurkiezer speel je met de Flexa Creations kleuren en kom je op een leuke manier tot de juiste kleurkeuze. Deze tool is zowel voor desktop als mobiel beschikbaar via http://flexa.creations.nl/. Maak de verschillende kleurcombinaties en sla deze op voor later. Leuk: kleuren komen tot leven in afbeeldingen van verschillende interieurs.

Dat ene sfeertje
Naast de handige kleurhulp brengt Flexa Creations vier paletten die een specifieke sfeer in een ruimte brengen:

1. Tijdloze kleuren die blijven vind je in het ’Timeless neutrals’ palet. Mooie neutralen zoals grijzen en bruinen die in elk interieur passen en bij reeds bestaande kleuren in het interieur, van bijvoorbeeld meubilair, altijd passen;

2. Kleuren uit het verleden die passen bij de interieurs van nu worden samengebracht in het ‘Modern heritage’ kleurpalet. In dit palet vind je onder andere warme terra’s, diepe okers en tinten met een verhaal;

3. Ga je voor speelse meer energieke kleuren, kies dan voor het ‘Contemporary pop’ kleurpalet. Van dit palet word je vrolijk en de kleuren maken een ruimte persoonlijk. Naast een intense inktblauw bestaat het palet uit poederige lila’s, zonnig geel en fruitig rood.

4. Kleuren die balans brengen zijn kleuren uit de natuur en zijn samengebracht in het ‘Sustainable Future’ palet. Verschillende groenen aangevuld met tinten van de zee en lucht. Het effect is gegarandeerd rustgevend. Precies zoals de natuur ook doet.

Intens blijvende kleuren 

De producten van Flexa Creations zijn voorzien van de HD Color Technology. Dat heeft niets met je tv te maken. Het staat voor verfproducten waaraan eersteklas pigmenten en ingrediënten zijn toegevoegd. Jouw voordeel? De kleuren zijn vol en vervagen niet, de verf dekt optimaal en is na droging uitstekend reinigbaar. Daarnaast zijn de lakken bestand tegen vette vingers. Je kunt dus extra lang van jouw gekozen kleuren genieten.

Online je potje verf kopen? Klik hier!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide