1100
Graham & Brown onthult kleur van het jaar 2024: Viridis
Gepubliceerd: 21-09-2023

Elk najaar, vol verwachting, onthult Graham & Brown, de vooraanstaande Britse expert op het gebied van behang en verf, hun "Design & Colour of the Year." En dit jaar, in hun tiende jaarlijkse aankondiging, laten ze ons kennismaken met de prachtige kleur van het jaar: Viridis.

Een weelderige, gedempte groene kleur, met zorgvuldige overweging samengesteld om een warme en uitnodigende sfeer te creëren, waarin je volledig kunt ontspannen. Viridis is een kleur die zowel gelaagd als flexibel is, waardoor diepte wordt toegevoegd aan elke ruimte en de grenzen tussen binnen en buiten vervagen. Deze natuurlijke en opbeurende tint biedt een creatief alternatief voor de klassieke grijze interieurs en belichaamt perfect de weelderige groene heuvels om ons heen. Het kan worden toegepast in knusse hoekjes om een kalmerend effect te bereiken of in ruime kamers om een elegante en ontspannen ambiance te creëren.

Binnen en buiten komen samen

Het is bijzonder geschikt voor plekken waar binnen en buiten samenkomen. En net als al het andere verfwerk van Graham & Brown is Viridis een milieuvriendelijke keuze, op waterbasis, geurloos en met een extreem laag VOC-gehalte. Hierdoor wordt een duurzaam product geboden. Bovendien zijn de verfblikken volledig recyclebaar en zijn er geen dierproeven uitgevoerd in de ontwikkeling van de producten van Graham & Brown.

Naast Viridis introduceert Graham & Brown ook het Design van het jaar: New Eden Emerald. Dit opvallende boslandschap zit vol met verrassende schatten, waar kleuraccenten oplichten dankzij het ontwerp met gele, oranje en roze nuances, die prachtig samengaan met de smaragdgroene bomen. Dit behang kan naadloos worden gecombineerd met de Kleur van het jaar, Viridis, om een prachtige visuele harmonie te creëren.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide