11342
Farrow & Ball kleurentrends 2020: Duck Green en Sap Green
Gepubliceerd: 09-02-2020

Joa Studholme, kleurcurator bij Farrow & Ball, onthult hoe je dit jaar warme en uitnodigende ruimtes kunt creëren die het huis verfijnen. Omarm het gebruik van meer uitgesproken en diepere kleuren die zorgen voor een ontspannen en prettig gevoel.

 

Het belangrijkste aspect van kleurgebruik in 2020 is het creëren van warme en gastvrije ruimtes voor onze familie en vrienden met kleuren die ons trots maken op ons huis.

Krachtige kleuren passen bij ruimtes die we aan het eind van de dag gebruiken wanneer we willen ontspannen na een drukke dag. Naarmate we steeds milieubewuster worden, verlangen we sterk naar een verbinding met de kleuren van de natuur. Hierdoor voelen de diepe kleuren Duck Green en de aardse tint Sap Green perfect aan voor ons huis in 2020.

farrow-ball-kleurentrends-2020-43.jpg

Duck Green is krachtig en ingetogen, maar ontzettend modieus. Enerzijds heeft het een nostalgische uitstraling, maar het is ook een perfect alternatief voor houtskool in moderne woningen. Daarnaast is de kleur ideaal voor ruimtes waar we ons aan het eind van de dag in willen nestelen. Overdag is de kleur buitengewoon chic en ’s avonds gezellig, waardoor deze kleur een evenwichtige maar luxe sfeer in elke kamer geeft.

Probeer Duck Green samen met Light Gray op houtwerk en Ash Grey op het plafond voor een tijdloze stijl.

farrow-ball-kleurentrends-2020-46.jpg

Het aardse Sap Green weerspiegelt de kleur van de natuur. De harmonieuze sfeer die deze kleur met zich meebrengt, creëert de ideale gastvrije start van een reis door je huis en is daarom perfect voor een kleine, intieme hal of gang. De rijkdom van deze onweerstaanbare kleur zal alle aangrenzende kamers groter en lichter doen lijken en brengt tegelijk iets van buiten naar binnen.

Gebruik het met Setting Plaster en Hay om een prachtige moderne mid-century uitstraling te creëren.

Dit zijn kleuren die de basis vormen voor een thuis en jeugdherinneringen oproepen, wat ze perfect maakt voor het gezinsleven.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide