613
De Pantone-kleur van het jaar 2023 is Viva Magenta

Het Pantone Color Institute communiceerde deze nieuwe kleur als volgt: “Pantone's kleur van het jaar, Viva Magenta 18-1750, trilt van levendigheid en kracht. Het is een in de natuur gewortelde tint die afstamt van de rode familie en uitdrukking geeft aan een nieuw signaal van kracht. 

Viva Magenta is moedig en onbevreesd, en een pulserende kleur waarvan de uitbundigheid een vreugdevolle en optimistische viering bevordert en een nieuw verhaal schrijft.”

THONET-magenta.jpg

“De Kleur van het Jaar van dit jaar is krachtig en empowerment. Het is een nieuw geanimeerd rood dat zwelgt in puur plezier, dat experimenteren en zelfexpressie zonder terughoudendheid aanmoedigt, een opwindende en grenzeloze tint die zich manifesteert als een opvallend statement. PANTONE 18-1750 Viva Magenta verwelkomt iedereen met dezelfde levensvreugde en rebelse geest. Het is een kleur die gedurfd is en vol humor.”

cute-pink-donuts-top.jpg

Het levendige rood nodigt uit tot experimenteren en ongeremde zelfexpressie en manifesteert zich daarmee als een uitstekend statement. Ik heb producten van mijn klanten Foscarini en Thonet geselecteerd die precies deze eigenschappen belichamen. Kan de transformerende roodtint de designwereld daadwerkelijk stimuleren om een ​​positievere toekomst te creëren, zoals Pantone schrijft? Kijk zelf maar!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide