1919
De Pantone-kleur van het jaar 2023 is Viva Magenta
Gepubliceerd: 11-12-2022

Het Pantone Color Institute communiceerde deze nieuwe kleur als volgt: “Pantone's kleur van het jaar, Viva Magenta 18-1750, trilt van levendigheid en kracht. Het is een in de natuur gewortelde tint die afstamt van de rode familie en uitdrukking geeft aan een nieuw signaal van kracht. 

Viva Magenta is moedig en onbevreesd, en een pulserende kleur waarvan de uitbundigheid een vreugdevolle en optimistische viering bevordert en een nieuw verhaal schrijft.”

THONET-magenta.jpg

inspiratiebrochures1.png

“De Kleur van het Jaar van dit jaar is krachtig en empowerment. Het is een nieuw geanimeerd rood dat zwelgt in puur plezier, dat experimenteren en zelfexpressie zonder terughoudendheid aanmoedigt, een opwindende en grenzeloze tint die zich manifesteert als een opvallend statement. PANTONE 18-1750 Viva Magenta verwelkomt iedereen met dezelfde levensvreugde en rebelse geest. Het is een kleur die gedurfd is en vol humor.”

cute-pink-donuts-top.jpg

Het levendige rood nodigt uit tot experimenteren en ongeremde zelfexpressie en manifesteert zich daarmee als een uitstekend statement. Ik heb producten van mijn klanten Foscarini en Thonet geselecteerd die precies deze eigenschappen belichamen. Kan de transformerende roodtint de designwereld daadwerkelijk stimuleren om een ​​positievere toekomst te creëren, zoals Pantone schrijft? Kijk zelf maar!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide