53176
De kleur van 2017 Denim Drift
Gepubliceerd: 06-09-2016 Laatste update: 01-06-2017

Het blauw dat Flexa volgende jaar overal verwacht te zien, Denim Drift, is tot dé Kleur van het Jaar benoemd. Een aangenaam, tijdloos, veelzijdig grijsblauw dat afhankelijk van hoe je het toepast er steeds weer anders uit ziet. Echt een kleur van nu en een kleur die staat voor de mood van 2017. Daarbij is het een kleur die aansluit bij talloze interieurstijlen en -sferen. Denim Drift als kleur geeft precies het thema van 2017 weer.

Van Gent: "Denim Drift is een fantastisch veelzijdige basis voor het volledige Trendkleurenpalet van 2017. Het vertelt precies het verhaal van die andere kijk op het leven door de enorme range van kleuren en tinten. Voor ieders smaak en persoonlijke voorkeuren is er wel een kleurcombinatie te maken, met deze denimkleur als onze favoriet. "

Hét 2017 Kleurpalet van het Jaar

WIN-VLOERKLEED.png

BLAUWEN EEN NIEUW MANIER VAN COMBINEREN

Als aanvulling op de Kleur van het Jaar is er een palet ontwikkeld dat een 'familie' van Denim Drift is, een spectrum aan blauwtinten in verschillende tonen. Dat maakt een nieuwe manier van kleur combineren mogelijk. Blauw, toegepast in verschillende verhoudingen en een variatie van lichte en donkere tinten, kan de sfeer in een kamer totaal veranderen. Door Denim Drift te combineren met een paa-r, lichtere varianten wordt het resultaat fris en luchtig; in een donkerdere versie zorgt het voor een dramatische sfeer. Er zijn dus talloze manieren om de denimkleur toe te passen. Bron: Flexa

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide