3112
Classic Blue De Pantone kleur van het jaar 2020
Gepubliceerd: 09-02-2020

Het Amerikaanse kleureninstituut Pantone heeft Classic Blue uitgeroepen als kleur van het jaar 2020. Classic Blue is een tijdloze en duurzame blauwe tint. Deze kleur is elegant in zijn eenvoud. De kleur doet volgens Pantone denken aan de kleur van de schemering en biedt een gevoel van rust en vrede aan de menselijke geest.

 

Graham & Brown, behang- en verfspecialist uit Engeland heeft een verfkleur in haar collectie die hier perfect bij past, Kimono Blue. Kimono Blue is verkrijgbaar in een glanslak, in zijdeglans en in een matte afwerking. Verkrijgbaar vanaf € 50,-

inspiratiebrochures1.png

gb-roomset1.jpg

In combinatie met het behang Jungle Cobalt en bijpassende kussens van Graham & Brown ontstaat een klassiek blauw verschijningsbeeld. Jungle Cobalt heeft een luxueuze matte afwerking en bevat mooie blauwe tinten met bloeiende tropische palmen. Lichte en donkere tinten blauw wisselen elkaar af. Jungle Cobalt is te koop voor € 90,- per rol. Ook het Zen Cobalt behang sluit perfect aan bij de Pantone kleur van het jaar 2020. Zen Cobalt is te koop voor € 70,- per rol.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide