40522
9 nieuwe verfkleuren van Farrow and Ball
Gepubliceerd: 20-09-2018 Laatste update: 25-07-2021

Expert in verf en behang ‘Farrow & Ball’ introduceert negen krachtige nieuwe verfkleuren op de kleurenkaart. De nieuwe kleuren, variërend van een exotisch roze en een dieprood, tot een zacht off white en down to earth blauw werden gelanceerd op 20 september 2018. Dit is een belangrijke ontwikkeling voor het merk uit Dorset, daar het de eerste nieuwe kleuren zijn binnen Farrow & Balls collectie sinds 2016.

De nieuwe toevoegingen zijn zorgvuldig gekozen om de bestaande kleurenkaart nog meer in balans te brengen. De kleuren vervangen negen bestaande tinten om het kenmerkende palet van 132 kleuren te behouden.

Charlotte Cosby (Head of Creative) co-creëerde de nieuwe verftinten: “De nieuwe kleuren zijn ongelooflijk spannend voor Farrow & Ball. Aangezien we zoiets niet vaak doen wordt het des te specialer."

inspiratiebrochures1.png

“Er gaat een buitengewone hoeveelheid tijd en aandacht in elke kleur, van het werken met onze deskundige vakmensen tot het verfijnen van de exacte tint. Daarna bedenken we de perfecte naam en verwoorden we het verhaal achter de kleuren.”

“De collectie is op een weloverwogen manier ontworpen om ervoor te zorgen dat de kleuren die u kiest moeiteloos op zichzelf of juist als één geheel fungeren in een ruimte. Daarnaast reageren de kleuren buitengewoon op licht. Wij kunnen dan ook niet wachten tot ze huizen over de hele wereld tot leven brengen!”

Trouw aan de 100% waterbasis eigenschap, heeft de nieuwe collectie ook een laag geur niveau, is milieuvriendelijk, veilig en gemakkelijk te gebruiken en beschikbaar in een aantal hoogwaardige finishes.

PO-presents-Farrow-&-Ball--(#2422.42193-XL).png

School House White® No.291
De lichtste in de kleurengroep inclusief Shadow White, Shaded White en Drop Cloth. Deze zacht witte kleur doet denken aan de kleur die wordt gebruikt in schoolgebouwen.

  PO-presents-Farrow-&-Ball--(#2422.42199-XL).png

Treron® No.292
Een grijsgroene versie van Farrow & Balls Classic Pigeon ontleent zijn naam aan een groene variatie van verschillende tinten uit de natuur. Het perfecte accent voor de traditionele en neutrale kleuren.

  PO-presents-Farrow-&-Ball--(#2422.42174-XL).png

Jitney® No.293
Deze rustige en zanderige neutrale kleur ontleent zijn naam aan de bus die NewYorkers tijdens de zomer uit de hete stad naar de stranden van de Hamptons jaagt.

  PO-presents-Farrow-&-Ball--(#2422.42178-XL).png

Paean Black® No.294
Dit op Gregoriaanse geïnspireerde rood met als basiskleur zwart is een knipoog naar de kleur van oude leren zangboeken, die vaak een lied van lof bevatten.

  PO-presents-Farrow-&-Ball--(#2422.42196-XL).png

Sulking Room Pink® No.295
Deze gedempte roze kleur doet denken aan de kleuren die worden gebruikt in boudoirs, een kamer die oorspronkelijk is vernoemd naar de Franse ‘bouder’. Dit is een plek om te mopperen.

  PO-presents-Farrow-&-Ball--(#2422.42190-XL).png

Rangwali® No.296
Een exotisch roze geïnspireerd op het poeder dat enthousiast wordt gebruikt op het Holi-kleurenfestival in India.

  PO-presents-Farrow-&-Ball--(#2422.42183-XL).png

Preference Red® No.297
Ons diepste en rijkste rood, deze barokke kleur is genoemd ter ere van de oorspronkelijke handelsnaam van Farrow & Ball. Het favoriete rood van de moderne huizen.

  PO-presents-Farrow-&-Ball--(#2422.42168-XL).png

Bancha® No.298
Deze middeleeuwse moderne groene kleur is een donkerdere versie van de zeer geliefde archiefkleur Olive. Vernoemd naar Japanse theebladeren en geeft een gevoel van veiligheid.

  PO-presents-Farrow-&-Ball--(#2422.42172-XL).png

De Nimes® No.299
Elegant blauw dat wonderbaarlijk down to earth is. Geïnspireerd op de stof van de alledaagse werkkleding, denim. Die oorspronkelijk in de Franse stad met dezelfde naam werd gemaakt.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide