2204
Woonmaand is Winmaand bij Wonenonline!
Gepubliceerd: 20-10-2021 Laatste update: 18-01-2023

Oktober is dé woonmaand van het jaar. Dit is voor ons als woonliefhebbers dan ook de favoriete maand! En dit feest vieren we dan ook graag samen met jullie! Hoe kunnen we dat beter doen dan jullie extra te verwennen.

Nu proberen we dit iedere dag te doen met de leukste artikelen maar dit jaar gaan we in oktober werkelijk door het strak geverfde plafond! Bij ons is het eigenlijk in oktober Sinterklaas en Kerst in één! We geven dit jaar namelijk giga veel té leuke cadeaus weg. Helemaal gratis en voor niks, maar áltijd hip en waanzinnig leuk!

Na regen..

Oktober is onze favoriete maand maar we zullen eerlijk zijn, dit komt niet per se door het weer. Daarom geven namelijk 10 gave super stijlvolle paraplubakken weg. Staat in elke hal, geeft een opgeruimd effect én is super praktisch in gebruik. Laat die regen maar komen!

Adem in, adem..

Een fijn luchtklimaat in een huis is super belangrijk, het heeft onbewust een groot effect op je welzijn. Dat een luchtreiniger nog niet standaard in ieder interieur te vinden is begrijpen wij steeds minder nu we hem zelf thuis in de hoek hebben staan. Deze ervaring gunnen wij jullie ook, dus je raadt het al; Je maakt kan op maar liefst één van de vier luchtreinigers die we verloten!

Ga tot de Max!

Wat hebben wij er van genoten afgelopen zomer, het succes van ónze Max in Zandvoort. Zelfs wij, als niet enorme raceliefhebbers. vonden het een waar feestje! Na het zien van al die snelheid begon het bij ons zelf ook te kriebelen, bij jou ook? Daarom geven wij een echte race ervaring op circuit Zandvoort weg, hoe gaaf is dat!

Aan tafel!

Een stylish servies, het eet nét iets lekkerder. Óók wanneer je in je eentje eet, of misschien wel juist. Wij stuitten onlangs op dit superleuke setje van The Table en vonden eigenlijk dat we die niet voor onszelf konden houden. Jep, ook die is snelte winnen! Serveer jij binnenkort je lunch in style?

Opeens werd het licht!

Nu de donkere maanden weer voor de deur staan wordt verlichting weer belangrijker. Soms houd je de snelle ontwikkelingen op dit gebied niet eens meer bij! Maar de nieuwe trend op dit gebied is hartstikke leuk! Benieuwd wat voor leuks er is te scoren? En wil jij voor 75 euro aan verlichting shoppen? We geven maar liefst 7x dit shoptegoed weg!

Slaap kindje…

Of het nu voor jezelf of voor je kleine is, na een lange dag in een bed stappen met kwalitatief fijne lakens en kussens is zó fijn. Wij gunnen jou ook zo’n goede nachtrust, en daarom verwennen wij maar liefst 10 slaapkoppen met een heerlijk shoptegoed voor heerlijk beddengoed.

Tegeltje tegeltje aan de wand..

Niks is zo persoonlijk als wanddecoratie, al waren we het op de redactie eens; De wanddecoratie van Xiart biedt voor ieder wat wils! Nog niet overtuigd? Je mag binnenkort een kunstwerk naar keuze uitkiezen! En als je wint, nog gratis ook ????

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide