1630
Winnaars stylingadvies maken dromen waar
Gepubliceerd: 17-05-2018 Laatste update: 10-06-2023

Deze maand blikken we terug op de stylingadvies winnaars, van de “Oktober woonmaand winactie 2017” van Wonenonline.nl. Door deel te nemen wonnen zij een interieuradvies van Styling ID en een fonQ shoptegoed van € 250. Begin dit jaar bezocht ik deze winnaars en hielp ze op weg met wat tips & tricks.

 

Slaapkamerruil

Winnares Lenie in Hoofddorp wilde graag advies met betrekking tot haar slaapkamer. Deze kamer moest een metamorfose ondergaan: van ouderslaapkamer naar stoere meidenkamer. De slaapkamer van haar dochter (15 jaar) bevond zich op de tweede verdieping. Een ruimte waarbij je met de indeling van de meubels niet heel veel kon veranderen, vandaar de keuze om van kamer te wisselen.

Inloopkast wordt moderne Bedstee

De ruimte waarvoor ik mijn advies mocht geven, bestond eigenlijk uit twee gedeeltes. Aan de raam zijde bevindt zich een nis, waar de kledingkasten stonden. Een supermooie plek om een bed tussen te zetten. Meten is weten en tot ons geluk past het bed van dochterlief ertussen. Hierdoor blijft de ruimte waar eerst een tweepersoonsbed stond helemaal vrij om te stylen tot een coole zit/studeerkamer. Lenie’s dochter kreeg daarmee haar droomkamer.

Wonenonline-blog-Winnaars-stylingadvies-maken-dromen-waar-door-Styling-ID-Lenie-1.jpg

Wonenonline-blog-Winnaars-stylingadvies-maken-dromen-waar-door-Styling-ID-Lenie-2.jpg

Wonenonline-blog-Winnaars-stylingadvies-maken-dromen-waar-door-Styling-ID-Lenie-3.jpg

Wonenonline-blog-Winnaars-stylingadvies-maken-dromen-waar-door-Styling-ID-Lenie-4.jpg

Verbouwing van dubbel boven huis

De derde en tevens laatste winnares, had op het moment van de prijsuitreiking nog geen eigen huis. Toen zij in februari de sleutel ontving van haar dubbele bovenwoning, ben ik er een kijkje gaan nemen. Ik ben dol op oude huizen en het verbouwen ervan. Priscilla en haar partner wisten precies wat ze wilden. Samen met het jonge stel bekeek ik de mogelijkheden en brainstormden we over diverse mogelijkheden.

Woonwensen

De belangrijkste wensen waren: de lange woonkamer in tweeën te delen, zodat er een aparte achterkamer zou ontstaan en een open keuken. Hiervoor moest eerst meer ruimte gecreëerd worden. Het verlaagde plafond, die vroeger dienstdeed als separatie van de voor- en achterkamer, werd direct genoteerd als verwijderbaar! Ook de aanwezige openhaard werd ervaren als obstakel en kreeg daarmee een exit. Door alleen al deze twee punten aan te pakken ontstond er veel ruimte. Om ruimte te sparen is er gekozen om met een toog de keuken te betrekken bij het woongedeelte. De oorspronkelijke ingang is dichtgemaakt, zodat de keuken aan die zijde uitgebouwd kan worden.

Slopen is vaak zo gedaan, in de opbouw en afwerking zit meer tijd. Ik heb begrepen dat het einde in zicht is en wens daarom beide heel veel geluk in hun “nieuwe” huis.

Wonenonline-blog-Winnaars-stylingadvies-maken-dromen-waar-door-Styling-ID-Priscilla-1.jpg

Wonenonline-blog-Winnaars-stylingadvies-maken-dromen-waar-door-Styling-ID-Priscilla-2.jpg

Wonenonline-blog-Winnaars-stylingadvies-maken-dromen-waar-door-Styling-ID-Priscilla-3.jpg

Wonenonline-blog-Winnaars-stylingadvies-maken-dromen-waar-door-Styling-ID-Priscilla-4.jpg

Wonenonline-blog-Winnaars-stylingadvies-maken-dromen-waar-door-Styling-ID-Priscilla-5.jpg

Wonenonline-blog-Winnaars-stylingadvies-maken-dromen-waar-door-Styling-ID-Priscilla-6.jpg

Wonenonline-blog-Winnaars-stylingadvies-maken-dromen-waar-door-Styling-ID-Priscilla-7.jpg

16-05-2018| Nancy van der Drift | Styling ID  

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide