1315
Thuis op kantoor met een koffiehoek
Gepubliceerd: 13-05-2020 Laatste update: 08-08-2023

Je brengt er misschien zelfs nog wel meer tijd door dan in je woonkamer: het kantoor. Des te meer reden om het zo gezellig mogelijk te maken op je werkplek, dus! Met een koffiehoek op kantoor wordt het werkleven een stuk gemakkelijker en gemoedelijker. Heb je een eigen zaak en wil je een fijne plek creëren voor je werknemers? Een mooie ruimte om je klanten te kunnen ontvangen? Of wil je samen met je collega’s een gedeelte van het kantoor inrichten om goed samen te kunnen komen – met een lekkere kop koffie, natuurlijk? Wij vertellen je alles over hoe jij je thuis op kantoor kunt voelen door een koffiehoek.

Het visitekaartje van het kantoor
Op je werkplek wil je fijn samenwerken. Of dat nu met klanten, cliënten of je collega’s is: je wilt met elkaar verbinden – en wat verbindt mensen nu meer dan een goede kop koffie? Een leuke koffiehoek is het visitekaartje van je kantoor. Door een fijne plek in te richten waar je samen kunt genieten van het zwarte goud, maak je meteen duidelijk dat persoonlijk contact belangrijk is in je bedrijf. Met de keuze in accessoires en kleuren kun je een hele eigen stempel drukken op de ruimte.Een win-win situatie, dus! Maak de koffiehoek bijvoorbeeld stoer en industrieel of ga juist voor een kleurige kamer met natuurlijke elementen. Planten maken je koffiehoek instant gezellig.

Goede koffie – letterlijk en figuurlijk
Je kunt helemaal los gaan met kleur, materiaal en accessoires in de koffieruimte. Maar het belangrijkste voor een gezellige koffiehoek is natuurlijk de koffie: goede koffie is essentieel om tevreden achter je bureau te zitten en klanten met een glimlach op het gezicht het kantoor te laten verlaten. Met slappe kantoorkoffie lukt dat niet… Koffie van goede kwaliteit (lekkere verse bonenkoffie, bijvoorbeeld) is belangrijk, maar je kunt ook laten zien waar je voor staat door létterlijk goede koffie aan te schaffen. Bij Gio Coffee ondersteun je bijvoorbeeld met elke kop koffie een goed doel van Nederlandse bodem. Gaaf, toch?

Goed voor de productiviteit

Als er op kantoor een gezellige koffiehoek is ingericht, kan dat ook wonderen doen voor de productiviteit van de werknemers. Koffie maakt lekker wakker, helpt je door een dipje en warmt op. Daarbij kan een fijne ruimte waar je kunt genieten van een bakje koffie inspireren: door leuke gesprekken of gewoon even tot rust komen in de huiskamer van het bedrijf, komen er weer hele nieuwe ideeën naar boven borrelen. Een koffiehoek op kantoor is dus niet alleen goed voor de gezelligheid, maar ook voor de productiviteit!

Lees ook

inspiratiebrochures1.png


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide