1443
Een wooncadeau voor de fervente reiziger
Gepubliceerd: 04-04-2019 Laatste update: 08-06-2023

Zoek jij een cadeau voor iemand die veel op reis is? Dat kan best lastig zijn. Want wat moet je iemand geven die het liefst ergens anders is? Toch zijn er heel leuke cadeaus te vinden als je weet waar je moet zoeken. Hier vind je vijf leuke ideeën voor een wooncadeau voor de fervente reiziger.

 1. Wereld kraskaart
Gaat de reiziger regelmatig naar andere landen en is zijn doel om de hele wereld te bezoeken? Dan is een wereld kraskaart een leuk decoratie idee. De kaart is behoorlijk groot en toont alle landen van de wereld. Ben je ergens geweest, dan kras je het blauwe laagje weg. Eronder verschijnt langzaam een regenboog aan kleuren. Heeft de reiziger de hele wereld ontdekt? Dan is de hele wereld regenboogkleurig gekrast. Zo is het ook een leuk decoratie idee voor de woonkamer of slaapkamer. 

 2. Verwarmde luiaard knuffel
Is jouw reiziger op vakantie of trektocht geweest in Zuid-Amerika? Dan is de kans vrij groot dat hij een luiaard heeft gezien. Deze prachtige, langzame dieren zijn super schattig om te zien. Daarom is deze verwarmde luiaard knuffel een must-have voor elke reiziger. Bovendien kan de knuffel ook mee op reis: het is heel comfortabel om een verwarmbare knuffel als kruik bij je te hebben.  

3. Roterende wereldbol
Hou je van reizen, dan vind je de wereldbol interessant. Je ziet er alle landen waar je geweest bent en de landen waar je nog graag heen zou willen. Deze wereldbol is extra bijzonder. Hij is heel klein en past op elk bureau of vensterbank. Doe je er een batterij in, dan draait de wereldbol langzaam rond om zijn eigen as. Het is een leuk cadeautje voor iemand die van reizen houdt. Hij is klein en past in elk interieur: zelfs in het trendy minimalistische wonen

4. Gepersonaliseerde badmat met foto
Op deze badmat kun je een eigen foto laten afdrukken in hoge resolutie. Het resultaat is een prachtige, scherpe afbeelding als herinnering aan een mooie reis. Misschien vind je dit een leuke manier om jullie gezamenlijke reis te blijven herinneren. Of kies je de favoriete foto van die persoon zelf om als cadeau te geven in de vorm van een badmat. Je kunt er natuurlijk ook een afbeelding op laten afdrukken van zijn favoriete land of bijvoorbeeld een wereldkaart. 

5. Gezellig thuis met plantjes
Natuurlijk is het leuk om rond te reizen, maar het is ook fijn om weer thuis te zijn. Daarom is het ook goed om een reiziger een leuke decoratie voor thuis te geven. Denk bijvoorbeeld eens aan deze schattige mini-bloempotjes. Je kunt er kleine plantjes in zetten die passen bij het favoriete land van de reiziger. En is degene die jouw cadeautje krijgt niet zo goed met planten, dan kun je er leuke mini-cactussen in zetten. Deze koelkastmagneten zijn ideaal om de keuken wat huiselijker en gezelliger te maken. 

Een wooncadeau vinden voor iemand die veel reist, hoeft niet moeilijk te zijn. Er zijn veel plaatsen waar je juist voor deze doelgroep hele leuke cadeaus tegenkomt. Met deze vijf leuke ideeën heb je vast genoeg inspiratie opgedaan om aan te komen met een origineel en gezellig cadeau voor de fervente reiziger!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide