2726
Binnenkijken bij Winnares Anne Laros
Gepubliceerd: 15-02-2018 Laatste update: 10-06-2023

Het is inmiddels al weer een tijdje geleden, maar Anne was één van de drie winnaars van de Oktober woonmaand winactie van Wonenonline.nl. Door deel te nemen won zij een interieuradvies van Styling ID en een fonQ shoptegoed van € 250. In januari bezocht ik Anne thuis, een bezoek die ik niet snel zal vergeten.

Telefonisch contact
Vooraf aan mijn bezoek belde ik Anne om een afspraak te maken. Super enthousiast en blij met haar prijs, raakten we in gesprek. Ik wil altijd vooraf weten aan wie ik het advies geef. De gezinssamenstelling is daarbij belangrijk, zijn er huisdieren waar ik rekening mee moet houden en voor welke ruimte is het advies. Anne vertelde dat ze een alleenstaande moeder van vier kinderen is, waarvan er nog twee thuis wonen. De andere twee komen graag thuis en eten regelmatig mee. Ook zijn er een hond en een kat aanwezig. Maar het belangrijkste punt waar rekening mee gehouden moest worden, was het bed dat in de woonkamer stond. Anne heeft een ongeneeslijke ‘zenuwpijn’ ziekte: CRPS Type 1!

Advies aan huis
Ondanks dat Anne goed overkwam aan de telefoon, enthousiast, vrolijk en enorm nieuwsgierig, maakte ik in mijn hoofd een beeld van haar huiskamer. Om mijn creativiteit niet te verstoren, probeerde ik dit los te laten. Toen haar moeder de deur van de flat opende, kon ik mijn verbazing niet verbergen. Wat een fantastische sfeer! De hal, de keuken en de woonkamer waren zo goed gestyled, dat ik me direct afvroeg wat mijn advies hieraan zou kunnen toevoegen.

inspiratiebrochures1.png

binnenkijken-bij-winnares-anne-laros-03.jpg

Serene sfeer
In de woonkamer, voor een groot raam stond Anne’s bed. Geen ziekenhuisbed, maar een boxspring die perfect matchte met de 3 zits bank. Zo goed zelfs dat ik twee keer moest kijken of het wel een bed was. Aan het hoofdeinde van het bed hing een Antiek Indiaas paneel, een eyecatcher waardoor je over het bed heen keek. De wanden van de woonkamer waren grijs getint en gaven een mystieke sfeer in het geheel. De aanwezige wandkasten waren mooi gedecoreerd en voorzien van een eigentijdse look. 

Tijdens mijn kopje koffie liet ik mijn ogen door de kamer glijden, met de gedachte dat deze dame mij nog weleens advies zou kunnen geven!

binnenkijken-bij-winnares-anne-laros-04.jpg

Stylingtips
Anne zat te stralen in haar bed en genoot van mijn verbazing. Ze had zich goed voorbereid op mijn komst. Ondanks dat ze zelf niets kan, had ze haar zinnen gezet op het restylen van haar woonkamer. Deze verandering wordt gevoed door het feit dat Anne, dankzij een speciale behandeling, zich iets beter is gaan voelen. Haar bed wordt verruild voor een grote loungebank. Ze wilde graag mijn mening weten over het nieuwe behang dat ze uitgezocht had voor de wand achter de bank. We hebben echt uren samen zitten brainstormen. Door de persoonlijke situatie van Anne, moet ze creatief omgaan met haar budget. Marktplaats is haar favoriete shop. Vroeger knapte ze zelf alles op, nu heeft ze een paar mensen om haar heen die het (op haar aanwijzen) voor haar doen. Blij met mijn stylingtips namen we afscheid. Met de afspraak dat ze me foto’s zou sturen, van de oude en nieuwe situatie.

binnenkijken-bij-winnares-anne-laros-02.jpg

Touch of Gold
Vorige week stuurde Anne me foto’s van haar nieuwe interieurlook. De woonkamer heeft een echte upgrade ondergaan. De lange wand achter de bank en eettafel heeft een gouden glans. Door deze kleur subtiel door te voeren in accessoires, is de sfeer chique en elegant geworden. Het houten paneel prijkt niet langer boven haar bed, maar hangt in het verlengde van de eettafel. En dankzij fonQ is er een nieuwe eyecatcher bijgekomen. De Vlinderstoel staat echt fantastisch. Het is jammer dat Anne de kracht niet heeft om als interieurstylist te werken, ze heeft er echt feeling voor. Bedankt Anne voor jouw gastvrijheid en de prachtige foto’s!

Beeldmateriaal: Anne Laros
Nancy van der Drift | Styling ID  

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide