1022
Inside Creations

Het interieur van uw huis speelt een cruciale rol in uw welbevinden. Zoekt u een ervaren interieurstyliste die met respect en aandacht de inrichting van uw huis op zich neemt? Neem dan vrijblijvend contact op met Justyna Remijn van Inside Creations uit Naarden

Justyna Remijn helpt u om van uw woonhuis een thuis te maken waarin u gelukkig bent. Justyna is, met haar achtergrond als psycholoog, goed in het ‘lezen’ van mensen. Ze luistert en heeft snel door waar u behoefte aan heeft. Dat vertaalt zij in een prachtig uniek interieur waarin u zich comfortabel voelt. In uw huis kunt u zijn wie u bent. Het is voor u de plek waar u altijd kunt ontspannen en gelukkig bent.

Justyna geeft u graag advies over de indeling, kleuradvies en lichtadvies. Justyna luistert, denkt met u mee en stelt u als bewoners centraal in het vinden van het nieuwe evenwicht in de styling van uw interieur. Soms zit de oplossing in details, soms zijn grotere aanpassingen nodig. Justyna zoekt altijd naar een creatieve oplossing die past bij u, uw situatie en uw huis.

Dat is interieurstyling op maat

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners