1407
Atelier 09 interieuradvies

Atelier09 is het ontwerpbureau van Tim en Elise de Boer. Wij zijn broer en zus met een grote passie voor interieur en styling. Inmiddels hebben we vele jaren ervaring met zowel particuliere als zakelijke klanten.

Wij bieden interieuradvies en –ontwerpen op maat. Niets is immers belangrijker dan een interieur waar je op je gemak bent. Of dat nu gaat om uw woning, vakantiehuis of zakelijk pand. Wij geven deskundig advies en zorgen voor een ontwerp dat tot in de details verzorgd is. 

Wat u ook zoekt, wij gaan geen uitdaging uit de weg. Wilt u alleen kleuradvies? Samen sparren over mogelijkheden? Of een compleet ontwerp? Wij zorgen voor een plan dat aansluit op uw wensen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat een interieur een afspiegeling is van de gebruikers, in welke stijl dat dan ook is.

Gaat u binnenkort verhuizen? Zijn de kinderen de deur uit? Gaat u samenwonen? Is er gezinsuitbreiding op komt? Of vindt u het gewoon lastig om zelf keuzes te maken. Atelier09 is de perfecte partij om u van een advies te voorzien.

Voor een goed ontwerp is een persoonlijke kennismaking belangrijk. Wij komen graag bij u langs voor een intake. Tijdens dit vrijblijvende gesprek hebben we de mogelijkheid om elkaar te leren kennen en bespreken we uw wensen en behoeften die we in een ontwerp zullen meenemen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op: www.atelier09.nl of neem contact op via 06-21875965

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners