Atelier09 is het ontwerpbureau van Tim en Elise de Boer. Wij zijn broer en zus met een grote passie voor styling en inrichting. Op een gezamenlijke vakantie in Maleisië hebben we besloten om een studie binnenhuisarchitectuur te volgen en van onze passie ons werk te maken. Sindsdien werken we iedere dag met veel plezier aan adviezen en ontwerpen voor particulier en bedrijf.

 

Voor elk interieur geldt dat u zich er comfortabel en goed in moet voelen, ook als het om een zakelijk interieur gaat. Atelier09 kan u een deskundig advies geven op het gebied van interieurontwerp of verkoopstijling.

Gaat u binnenkort verhuizen? Zijn de kinderen de deur uit? Gaat u samenwonen? Is er gezinsuitbreiding op komt? Of vindt u het gewoon lastig om zelf keuzes te maken. Atelier09 is de perfecte partij om u van een advies te zien.

Elise heeft een achtergrond in de makelaardij en heeft daarom een heel goed inzicht wat een interieur onderscheidend maakt. Tim heeft jaren in de verfindustrie gewerkt. Daarom weet hij alles van de laatste kleurtrends, maar ook van het gebruik van de juiste materialen.

Om een goed ontwerp te maken is een persoonlijke kennismaking erg belangrijk. Wij komen graag bij u langs om uw wensen door te nemen en te bespreken hoe we uw interieur kunnen verbeteren. Vervolgens komen wij met een plan waar u zo mee aan de slag kunt!

Bel of mail ons voor een afspraak.