1939
5x mooie spiegels voor jouw interieur
Gepubliceerd: 18-06-2019 Laatste update: 07-05-2022

Spiegels in huis kunnen je interieur sterk beïnvloeden. Je kunt spelen met optische illusies, je kunt de ruimte groter laten lijken of je kunt de spiegel vooral praktisch gebruiken. Met name in de badkamer is een spiegel praktisch, maar dat betekent niet dat hij automatisch ook lelijk moet zijn. Er zijn prachtige spiegels die jouw interieur echt een boost geven.

Wij vonden op glasdiscount.nl vijf prachtige voorbeelden van mooie spiegels voor je interieur.

1.          Staande spiegel

De staande spiegel was vroeger een normaal verschijnsel. Hij is echter lange tijd weggeweest uit het interieur. Gelukkig is de staande spiegel nu juist weer helemaal in en super hip. Want je kunt er heel veel mee! Deze spiegel is bijvoorbeeld mooi om een donker interieur wat meer licht en ruimte te geven. Ze zijn ook ideaal in de slaapkamer om jezelf goed te bekijken en te checken of je nieuwe outfit wel mooi zit.

inspiratiebrochures1.png

spiegels_2.jpg

2. Spiegel met led in de badkamer

Een badkamer spiegel hoeft, zoals gezegd, helemaal niet saai te zijn. Je kunt hem gebruiken om meer ruimte te creëren of juist om meer licht te maken. Deze badkamer spiegel met led is heel praktisch omdat je meteen goed kunt zien wat je doet. Hij past goed in de minimalistische badkamer. Ideaal als je je ’s morgens staat te scheren of als je je wilt opmaken. Wist je dat er ook spiegels zijn met dimbare led verlichting? Heel handig als je ’s nachts even naar het toilet moet en geen fel licht wilt hebben.

spiegels_3.jpg

3. Spiegel met led patroon

De vorige spiegel had eenvoudige led strips langs de rand van de spiegel. Maar er zijn ook mooie verlichte spiegels met patronen. Je kunt kiezen voor een bijzonder abstract patroon of misschien juist voor een afbeelding in je spiegel. Verlichte led spiegels met patronen zijn niet alleen mooi voor de badkamer, maar ook voor het interieur van je slaapkamer of woonkamer. Ze zijn opvallend en decoratief aanwezig en geven je interieur extra uitstraling.

spiegels_4.jpg

 4. Spiegeldeuren in de slaapkamer

Heb jij een kledingkast in je slaapkamer? Dan kun je gaan voor een spiegeldeur. Je kunt ervoor kiezen om een losse spiegel op je kastdeur te plakken met speciale spiegellijm. Maar koop je een nieuwe kast, dan kun je meteen kiezen voor een complete spiegeldeur. De kast is zo minder massief aanwezig, waardoor je slaapkamer ruimer lijkt. En bovendien is het natuurlijk super praktisch bij het aankleden.

spiegels_5.jpg

5. Moderne spiegel met bijzondere vorm

Een spiegel weerkaatst het licht in een bepaalde richting. Het is erg leuk om daarmee te spelen. Deze spiegel bestaat bijvoorbeeld uit delen die in hoeken zijn gezet. Zo wordt het licht verschillende kanten op weerkaatst. Het geeft de spiegel een modern en bijzonder uiterlijk. De beelden die je ziet worden als het ware gebroken, zodat je een bijzonder mozaïek-effect krijgt. Kortom: een super hippe spiegel voor een modern interieur.

Spiegels zijn er in alle denkbare soorten en maten. Als je een spiegel gaat kopen, moet je wel weten wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk hangt je keuze ook af van de plaats waar de spiegel komt. Een spiegel in de woonkamer moet meestal aan veel meer eisen voldoen als een spiegel voor de badkamer. Met deze 5 voorbeelden heb je alvast een idee voor verschillende mooie spiegels die perfect passen in jouw interieur!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide