2313
Minimalistische badkamertrends
Gepubliceerd: 08-05-2018

Een nieuwe badkamer? Ga je voor safe of start je jouw dag straks in een nieuwe omgeving, waar je zintuigen worden geprikkeld door kleur en het gebruik van verschillende materialen? Of het nou mix-&-match wordt of toch die strakke witte look; GROHE introduceert een nieuwe versie van de ATRIO-kraancollectie, die met haar eenvoudige vorm en tijdloos design perfect aansluit bij de huidige badkamertrends, die onlangs de revue passeerden tijdens de Design Week in Milaan.

 

Mix-and-match
Om iedere badkamer stijlvol af te werken is de cilindervormige kraancollectie verkrijgbaar in de kleuren super steel, geborsteld graniet en chroom. Hiermee speelt GROHE in op haar favoriete trends, waarbij kleurcontrasten en verscheidene materiaalafwerkingen binnen één ruimte worden verenigd voor een minimalistische Scandinavische uitstraling.

Voor het expressieve design van de meta-stones trend, waarin warme en koele tinten, steen met ruwe metalen gecombineerd worden, komt GROHE met de geborstelde granieten Atrio-kranen voor een contrasterende look. Het gebruik van de glanzende chrome ATRIO-kranen in een setting met diverse matte materialen bereikt het prachtige matt-gloss effect. 

Naast steen biedt hout eindeloze opties om de badkamer een time-woods look te geven. Hiermee worden verschillende tinten door de tijd getekend hout samengevoegd met kunstmatig geproduceerde elementen voor een balans tussen natuur en techniek. In combinatie met de geborstelde granieten ATRIO-kraancollectie krijgt de badkamer een stoere en tijdloze uitstraling. 

Over de Atrio-kraancollectie
De kranen van de Atrio-kraancollectie zijn allemaal voorzien van de nieuwste GROHE cartridge-technologie. Dat houdt in dat een regelaar zorgt voor een constante en gelijke waterstroom. De wastafelkranen zijn verkrijgbaar als wastafelmengkraan met één hendel, tweegats wastafelkraan met twee hendels of driegats wastafelkraan met twee hendels. De kranen zijn per direct verkrijgbaar vanaf 480 euro via de website en via de gebruikelijke verkoopkanalen. 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide