1692
Histor
Gepubliceerd: 24-08-2012 Laatste update: 07-05-2017

Histor haalt de zomer in huis met opvallende tinten Met de lente en de zomer voor de deur, mag je interieur best opvallen. Histor geeft je huis een flinke dosis pit met uitgesproken tinten als lila, roze of helblauw. Ga voor kleur en zoek de vrolijkheid op!

Histor kleuren

Ook deze zomer inspireert kleurenspecialist Histor je tot een zomers interieur. Zalig zonnig, maar tegelijk stijlvol. Een opvallende kleur dit jaar is roze, van zomerjurken tot accessoires en interieur. Want wat in mode werkt, werkt ook in huis ï" en niet alleen in meisjesachtige kinderkamers. Ga voor een chic accent in roze of creïer een optimistische noot met lila. Na een donkere periode zijn we allemaal wel toe aan een flinke dosis vrolijkheid.

Histor kleuren

Histor kleuren

Spice it up! Dat kan je sfeervol met de kruidige, aardse tinten die volop trend zijn. Of met etnische dessins, sjablonen en gewaagde kleurvlakken. Maak de mooiste combinaties en verf meubels en wand in bijzondere kleuren.

De mogelijkheden zijn eindeloos als je tinten in dezelfde intensiteit kiest. Wat dacht je van een zomerse mix met helblauw en zeegroen? Zo kun je veel verschillende kleuren naast elkaar gebruiken, maar blijft het toch in balans. En haal je de zomer verfrissend binnen.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide