5428
Histor kleurentrends
Gepubliceerd: 24-08-2012 Laatste update: 19-07-2017

We hebben er allemaal minstens eentje in onze kleerkast liggen: jeans! Qua look kan je er alle kanten mee op. Lekker stoer of stijlvol en verfijnd? Het is maar hoe je ze combineert. En dat dat net zo goed geldt voor je interieur, bewijst verfspecialist Histor. Met denim in je interieur creëer je een look die net zo comfortabel aanvoelt als je favoriete jeans. Van muurverf tot lak.

Histor denim

 

Een jeanstint op je muur? Moet kunnen. Met de denimtint van Histor en een pak bijpassende tinten, kan je je naar hartelust creatief uitleven in je interieur. Je favoriete wegzinksofa in aaizachte jeansstof combineer je met stoer denim op de wand. Stijlvol sober en strak, of onverwacht speels en origineel met een opvallend accent.

Heb je een oud tafeltje dat aan een opfrisbeurt toe is? De denimtint van Histor is er voor om het even welke ondergrond. Ben je helemaal into denim, dan verf je dus gewoon alles mee in denimblauw, tot de verwarming toe. Een kleurrijk accessoire maakt de look compleet. Een knaloranje lampje bijvoorbeeld, of een streepje roze op de tafelrand. Want dat is immers het leuke aan denim: er is niets dat er niet bij past...

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide