5159
Histor kleurentrends

We hebben er allemaal minstens eentje in onze kleerkast liggen: jeans! Qua look kan je er alle kanten mee op. Lekker stoer of stijlvol en verfijnd? Het is maar hoe je ze combineert. En dat dat net zo goed geldt voor je interieur, bewijst verfspecialist Histor. Met denim in je interieur creëer je een look die net zo comfortabel aanvoelt als je favoriete jeans. Van muurverf tot lak.

Histor denim

 

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Een jeanstint op je muur? Moet kunnen. Met de denimtint van Histor en een pak bijpassende tinten, kan je je naar hartelust creatief uitleven in je interieur. Je favoriete wegzinksofa in aaizachte jeansstof combineer je met stoer denim op de wand. Stijlvol sober en strak, of onverwacht speels en origineel met een opvallend accent.

Heb je een oud tafeltje dat aan een opfrisbeurt toe is? De denimtint van Histor is er voor om het even welke ondergrond. Ben je helemaal into denim, dan verf je dus gewoon alles mee in denimblauw, tot de verwarming toe. Een kleurrijk accessoire maakt de look compleet. Een knaloranje lampje bijvoorbeeld, of een streepje roze op de tafelrand. Want dat is immers het leuke aan denim: er is niets dat er niet bij past...

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners