15606
Pure & Original lanceert limited autumn winter kleurencollectie
Gepubliceerd: 11-09-2019

Komend seizoen wordt de huidige kleurencollectie van al 178 kleuren aangevuld met de tweede limitededition kleurencollectie. AUTUMN WINTER 2019-2020, kleuren. Kern woorden voor deze kleuren zijn: diep, vol, intens, comfortabel en passie!

 

De namen welke Pure & Original geeft aan haar kleuren, geven al een goed ‘beeld’ van de uitstraling, denk bijvoorbeeld aan de kleur Elephant Skin of Ashes. Ook bij deze collectie spreken de namen voor zichzelf. 

autumn-winter-colours-2019-pure-original-4.jpg

Caramel - Wanneer de bladeren beginnen te kleuren, dan weet je dat de herfst is aangebroken. Verzamel de bladeren en vier de start van het nieuwe seizoen.

Dry Terra - Het weer slaat om, en met het intreden van de herfstregen begint de aarde te kleuren: van licht oranje naar donker rood en bruin.

autumn-winter-colours-2019-pure-original-10.jpg

Ink Blue - Wanneer de nacht valt verander de lucht zachtjes richting een donker blauwe tint. Van blauw naar zwart, en waar verder heen?

Marsala - Pak een deken, een kop thee en geniet van de warmte. Vol van passie en comfort.

Bohemian Vintage - Onweer, regen en eindeloze wolken. Het is koud buiten, maar binnen maken we het warm en gezellig. Geniet van de grijze dagen met lezen, een film of je favorite spel.

autumn-winter-colours-2019-pure-original-6.jpg

Blue - De lucht is nog blauwer wanneer het vriest. Zuurstof voelt schoon en licht. Adem het in tot aan je tenen, alsof het je optilt. Vul jezelf met nieuwe energie.

Plum - Een energieke kleur om de koude dagen mee te verwarmen. Diep en intens.

De kleuren zijn leverbaar in alle verfsoorten; Fresco kalkverf, Licetto matte en hyper afwasbare muurverf, Marrakech Walls, Classico krijtverf, Carazzo vloerverf, Traditional Paint lak en Kalei gevelverf.

De kleuren worden gelanceerd op een eigen kleurenkaart en zullen niet worden toegevoegd aan de al bestaande kleurenkaart.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide