2704
Little Greene & Pink Ribbon
Gepubliceerd: 27-09-2017

Het Britse verf- en behangmerk Little Greene support al jaren de Borstkankermaand oktober in Groot-Brittannië en sinds vorig jaar ook op nationaal niveau in de exportlanden waar zij actief zijn. Net als in 2016 steunt Little Greene dit jaar in Nederland Pink Ribbon, om daarmee de Borstkankermaand bij te staan en te promoten.

De gehele maand oktober 2017 helpen klanten van Little Greene actief mee om mensen met borstkanker te ondersteunen. Little Greene doneert in de maand oktober namelijk €0,50 per verkochte verfblik én behangrol aan Pink Ribbon. Dit geldt voor verfblikken en behangrollen, die verkocht worden via de dealers van Little Greene in Nederland en via de website www.littlegreene.nl. Met dit geld support Little Greene onderzoek op het gebied van borstkanker en de behandeling ervan.

Pink Ribbon
In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. In 2016 waren er ruim 17.000 diagnoses. Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker, met als doel een beter en langer leven voor (ex-) borstkankerpatiënten. Pink Ribbon heeft inmiddels 200 onderzoeken en projecten gefinancierd.

PINK
Roze is dé kleur van nu en is ook van toepassing op Pink Ribbon en de Borstkankermaand oktober. Little Greene heeft onlangs de nieuwe verfkleurenkaart ‘Colours of England’ uitgebracht. Deze kleurenkaart bevat onder andere de prachtige Dorchester Pink Colour Scales. Vier tinten in dezelfde kleurtoon, welke gebaseerd is op het originele Dorchester Pink; een rustgevende kleur, waarnaar in de jaren ’60 werd verwezen in een artikel, dat betrekking had op het interieur van een kamer in het Dorchester Hotel. Andere prachtige, trendy roze Little Greene kleuren zijn Blush, Confetti, Ashes of Rose en Light Peachblossom.

Managing Director, David Mottershead, bevestigt: "Het is een mooie manier om Pink Ribbon te steunen en het bewustzijn te verhogen door een roze kleur te kiezen om je huis een opfrisbeurt mee te geven! Roze is zo'n vreugdevolle kleur, die het huis vult met het gevoel van levendigheid en welzijn - dezelfde focus die Pink Ribbon heeft met het helpen verbeteren van de levenskwaliteit van borstkankerpatiënten. Ook dit jaar willen we onze Nederlandse klanten oproepen ons te helpen zoveel mogelijk geld op te halen voor de noodzakelijke onderzoeken en projecten, die Pink Ribbon financiert.”

Nicolette Salden, Brand Manager Pink Ribbon: “Pink Ribbon is wederom blij met deze actie van Little Greene. Dankzij donaties zoals deze kunnen wij meer onderzoek naar borstkanker mogelijk maken.”

1.-Little-Greene-2017-New-Colourcard.jpg

4.-Dorchester-Pink---Mid-286,-Dorchester-Pink---Deep-287,-Dorchester-Pink-213.jpg

6.-Dorchester-Pink--Mid-286-and-Dorchester-Pink-213.jpg

7.-Dorchester-Pink---Mid-286-and-Dorchester-Pink-213.jpg

8.-Confetti-274,-Livid-263-&-Gauze---Dark-166.jpg

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide