2339
Little Greene & Pink Ribbon

Het Britse verf- en behangmerk Little Greene support al jaren de Borstkankermaand oktober in Groot-Brittannië en sinds vorig jaar ook op nationaal niveau in de exportlanden waar zij actief zijn. Net als in 2016 steunt Little Greene dit jaar in Nederland Pink Ribbon, om daarmee de Borstkankermaand bij te staan en te promoten.

De gehele maand oktober 2017 helpen klanten van Little Greene actief mee om mensen met borstkanker te ondersteunen. Little Greene doneert in de maand oktober namelijk €0,50 per verkochte verfblik én behangrol aan Pink Ribbon. Dit geldt voor verfblikken en behangrollen, die verkocht worden via de dealers van Little Greene in Nederland en via de website www.littlegreene.nl. Met dit geld support Little Greene onderzoek op het gebied van borstkanker en de behandeling ervan.

Pink Ribbon
In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. In 2016 waren er ruim 17.000 diagnoses. Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker, met als doel een beter en langer leven voor (ex-) borstkankerpatiënten. Pink Ribbon heeft inmiddels 200 onderzoeken en projecten gefinancierd.

PINK
Roze is dé kleur van nu en is ook van toepassing op Pink Ribbon en de Borstkankermaand oktober. Little Greene heeft onlangs de nieuwe verfkleurenkaart ‘Colours of England’ uitgebracht. Deze kleurenkaart bevat onder andere de prachtige Dorchester Pink Colour Scales. Vier tinten in dezelfde kleurtoon, welke gebaseerd is op het originele Dorchester Pink; een rustgevende kleur, waarnaar in de jaren ’60 werd verwezen in een artikel, dat betrekking had op het interieur van een kamer in het Dorchester Hotel. Andere prachtige, trendy roze Little Greene kleuren zijn Blush, Confetti, Ashes of Rose en Light Peachblossom.

Managing Director, David Mottershead, bevestigt: "Het is een mooie manier om Pink Ribbon te steunen en het bewustzijn te verhogen door een roze kleur te kiezen om je huis een opfrisbeurt mee te geven! Roze is zo'n vreugdevolle kleur, die het huis vult met het gevoel van levendigheid en welzijn - dezelfde focus die Pink Ribbon heeft met het helpen verbeteren van de levenskwaliteit van borstkankerpatiënten. Ook dit jaar willen we onze Nederlandse klanten oproepen ons te helpen zoveel mogelijk geld op te halen voor de noodzakelijke onderzoeken en projecten, die Pink Ribbon financiert.”

Nicolette Salden, Brand Manager Pink Ribbon: “Pink Ribbon is wederom blij met deze actie van Little Greene. Dankzij donaties zoals deze kunnen wij meer onderzoek naar borstkanker mogelijk maken.”

1.-Little-Greene-2017-New-Colourcard.jpg

hendersmagazinebanner.png

4.-Dorchester-Pink---Mid-286,-Dorchester-Pink---Deep-287,-Dorchester-Pink-213.jpg

6.-Dorchester-Pink--Mid-286-and-Dorchester-Pink-213.jpg

7.-Dorchester-Pink---Mid-286-and-Dorchester-Pink-213.jpg

8.-Confetti-274,-Livid-263-&-Gauze---Dark-166.jpg

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners