1367
Histor

Vandaag willen we met ons interieur tonen wie we zijn. Onze persoonlijkheid uiten in onze leefruimte is een topprioriteit geworden. En hoe kan je beter je eigen stijl en persoonlijkheid tonen dan met kleur?

Op Sfeer, hét evenement voor interieur, tuin en zwembad binnenkort in Gent, zet verfspecialist Histor je op weg met eigentijdse inspiratie en een plan van aanpak. Histor toont er 4 kamers, 4 stijlen én hoe het moet. Met concrete voorbeelden van de verschillende stappen die je best zet wanneer je zelf met verf aan de slag gaat. De Histor-specialist op de stand geeft je bovendien persoonlijk advies.

Je huis, dat ben jij. Je persoonlijkheid toon je buiten en binnen: in je interieur creëer je je eigen stijl en toon je wie je bent. Met kleur bijvoorbeeld. Bezoek je binnenkort Sfeer 2011, dan loont een bezoekje aan de stand van verfspecialist Histor zeker de moeite. Je maakt er kennis met 4 eigentijdse stijlen en een rits ruimte specifieke oplossingen.

Vier kamers
Histor toont 4 leefruimtes: een badkamer, een kinderslaapkamer, een woonkamer en een inkomhal. Stuk voor stuk ruimtes met specifieke noden op het vlak van verf en kleur. In de badkamer wil je immers een waterbestendige oplossing, in de kinderslaapkamer en in de woonkamer wil je een kleur die tegen een stootje kan. De inkomhal is dan weer de eerste ruimte die je gasten zien. Met de juiste kleur zet je meteen de juiste toon.

Vier stijlen
Landelijk, dynamisch, traditioneel of mysterieus. Maak kennis met de 4 stijlen gedefinieerd door Histor. In een landelijk interieur omringen we ons met zachte aarde- en zandtinten om een sfeer van gezelligheid en warmte te creëren. Een dynamisch interieur geeft je woning dan weer een expressief, extravert en energiek tintje met kleuren als grannysmith-groen of flamboyant rood. Eerder voorstander van een tijdloos en verfijnd interieur? Dan is er het traditionele kleurenpalet: subtiele kleuren die synoniem staan met rust en klasse. Pak je graag uit met een verrassend ánders accent in je woning, dan zorgen de tinten uit het mysterieuze interieur voor een gegarandeerd waw-effect.

Plan van aanpak
Wil je zelf aan de slag om je interieur een nieuwe look te geven, dan is het handig als je weet waar je rekening moet mee houden voor een optimaal resultaat. Histor toont op Sfeer stapsgewijs hoe je de verf best aanbrengt, van een onbewerkte ondergrond tot een prachtig afgewerkte wand. Concrete voorbeelden van elke stap in het verfproces spreken boekdelen: je leert bijvoorbeeld waarom het zo belangrijk is om de juiste primer te gebruiken. Of hoe je dankzij tegelverf zonder breekwerk de look van je badkamer of keuken kan opfrissen.

Kortom: op de stand van Histor vind je ruimtespecifieke oplossingen, inspiratie voor een persoonlijk interieur in welke stijl dan ook én een plan van aanpak. Voor heel specifieke vragen of persoonlijk advies kan je tot slot terecht bij de Histor-specialist op de stand.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners