2106
6 toffe smart home gadgets
Gepubliceerd: 08-11-2018 Laatste update: 07-05-2022

Thuiskomen in een huis waar bijna alles automatisch gaat. Je loopt de woonkamer in en de sfeerverlichting gaat aan, je drukt op de knop en de rolluiken sluiten en je zegt ‘ok Google’ en krijgt de weersverwachting voordat je de muziek aanzet. Wie wilt dat nu niet? Er zijn maar genoeg Nederlanders die allerlei toffe gadgets in huis hebben om van hun thuis, een smart home te maken. Nu kun je natuurlijk ontzettend veel leuks vinden op de websites van Coolblue of Megagadgets, maar om het je wat makkelijker te maken hebben we de meest toffe smart home gadgets voor je op een rijtje gezet!

  1. Video deurbel

Dat geld dat je de laatste jaren bij Binck hebt belegd kan nu eindelijk eens voor iets leuks gebruikt worden. Met de smart home video deurbel kun je namelijk meteen zien wie er aan de deur staat. Toch net wat handiger dan zo’n klein spionnetje in de voordeur! 

  1. Buitensensor

Nooit meer in het donker zoeken naar het sleutelgat. Met de buitensensor gaat de verlichting aan zodra jij voor de deur staat. Niet alleen erg handig om het sleutelgat te vinden, maar ook de ideale manier om eventuele indringers of andere ongewenste bezoekers af te schrikken. Je kan de buitensensor natuurlijk ook in de achtertuin hangen. Zul je al snel minder last hebben van de kat van de buurman die iedere avond aan je deur staat te miauwen.

inspiratiebrochures1.png

  1. Google home

Je hele smart home in een enkel device. De slimme domotica maakt het allemaal mogelijk. Met de Google home kun je alle smart devices in je woning aansluiten op een simpel systeem. De smart speaker, slimme verlichting, slimme beveiliging, geautomatiseerde rolgordijnen en ga zo maar door zijn allemaal op hetzelfde apparaat te besturen.

  1. Smart lock

Nooit meer een sleutel nodig. De smart lock werkt op basis van je vingerafdruk of je telefoon. De ideale manier om je huis goed te beveiligen, en er zeker van te zijn dat je geen ongewenste bezoekers in huis krijgt. En natuurlijk nooit meer naar de buurman hoeven om je reservesleutel op te halen!

  1. Robot stofzuiger

Stofzuigen tijdrovend en vervelend? Met de robot stofzuiger wordt het al een stuk minder lastig. De sensoren zorgen ervoor dat de stofzuiger de hele ruimte stofzuigt, terwijl jij gewoon lekker aan het werk bent.

  1. Smart speaker

De smart speaker is ontzettend handig, zeker in combinatie met Google home. Met een simpel commando schakel je de speaker op actief, en kun je allerlei commando’s geven. Luister de weersverwachting, zet de verlichting aan of speel je favoriete muziek.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide