200
Ontdek de nieuwste deurentrends

Dit voorjaar zie je weer diverse leuke trends voorbijkomen. Nieuwe trends zoals de Scandinavische stijl en functionele binnendeuren. Maar ook trends die je al eerder hebt gezien zoals het gebruik van natuurlijke materialen en de industriële invloeden. Binnendeuren zie je steeds vaker terug op prominente plekken en zorgen tegenwoordig direct voor een statement. Nieuwsgierig geworden naar de deurentrends van dit voorjaar? Lees dan snel verder.

Uitspringen met kleur

Kenmerkend voor een bohemian stijl is combineren, combineren en nog eens combineren. Ook het gebruik van natuurlijke materialen en bewerkingen passen goed bij deze stijl. De bohemian stijl zie je steeds vaker voorbijkomen. Daarnaast springt deze stijl er echt uit vanwege het kleurgebruik. Hoe je kleur het beste kunt toepassen? Door te kiezen voor een deur met glas-in-lood zoals de Svedex Character CA18 waarbij je kan kiezen uit verschillende glas-in-lood soorten. Of kies voor een gegronde deur zoals de Skantrae SKS 2227 en lak deze af in een van jouw favoriete kleuren.

deurengigaant-1a.png

Een rustig interieur

In deze drukke tijden heeft iedereen behoefte aan rust. Laat dit nou net zijn waar een Scandinavisch interieur om draait. Kenmerkend voor een Scandinavisch interieur is veel licht, natuurlijke materialen en bijzondere designs. Bij Deurengigant vind je de perfecte binnendeuren die aansluitenbij deze kenmerken en stijl.  Met het kiezen van nieuwe binnendeuren maak je een goede start voor jouw nieuwe interieur of maak je een ruimte helemaal af.

Ga voor een dichte deur zoals de Cando Boston om een ruimte volledig af te sluiten en te zorgen voor rust. Of wil jij extra licht creëren? Kies dan voor een deur met glas zoals de Moodplus Houston. Beide binnendeuren hebben een heldere vormgeving door een strak samenspel van de verticale en horizontale lijnen. De dieper liggende panelen zorgen voor een mooi contrast.

Functionelebinnendeuren

Een musthave voor in jouw interieur zijn schuifdeuren. Schuifdeuren maken zoals een reguliere deur geen draai en nemen daarom een stuk minder ruimte in beslag. Naast ruimtebesparend zijn deze ook nog eens functioneel. Met schuifdeuren als roomdivider scheidje makkelijk een ruimte om bijvoorbeeld rustig te kunnen werken of privacy te behouden. In een handomdraai breng je de ruimte weer samen door de schuifdeuren open te zetten.

Het gebruik van natuurlijke materialen

Buitendeuren worden veelal gemaakt van natuurlijke materialen als hardhout en vuren. Hardhout wordt gemaakt van loofbomen. Deze bomen groeien langzaam waardoor een hoge dichtheid ontstaat in het hout. Dit zorgt dat hardhout van hoge kwaliteit is en lang mee gaat.

Naast het gebruik van natuurlijke materialen vinden mensen duurzaamheid steeds belangrijker worden. Bij Deurengigant vind je deuren met een FSC keurmerk. Dit keurmerk staat voor verantwoordelijk hout. Wanneer jij een deur bestelt welke dit keurmerk heeft, weet je zeker dat het hout op een verantwoordelijke wijze is gekapt en verwerkt.

deurengigaant-2a.png

Extra aandacht voor accessoires

Een belangrijk onderdeel van alle deuren zijn de accessoires. Deze krijgen tegenwoordig steeds meer aandacht. Niet gek, want je kan alle kanten op met deurbeslag en scharnieren. Met behulp van deze accessoires krijg je de mogelijkheid om met de deur een statement te creëren. Deurbeslag en scharnieren zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten en kleuren. Voor iedere stijl en interieur zijn er bijpassende accessoires.

Te veel tijd kwijt aan jouw interieur?

Heb jij het al druk genoeg met het inrichten van jouw interieur? Maak dan gebruik van de inmeetservice van Deurengigant.nl. Het inmeten van deuren is een vak apart. Een adviseur komt langs wanneer het jou uitkomt. De adviseur zal inmeten, advies geven en na afloop ontvang je een vrijblijvende offerte. Je kan gebruik maken van de inmeetservice wanneer je een bestelling plaats vanaf €450,00 exclusief accessoires.

Geen tijd om de deur(en) te vervangen? Geen probleem! Laat je nieuwe deuren monteren door de vakkundige monteurs van Deurengigant. De montageservice is eenvoudig te regelen. Deurengigant zorgt ervoor dat je nergens omkijken naar hebt. Zo heb jij alle tijd om je te richten op jouw trendvolle interieur.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners