1126
Een deur geeft kleur aan je interieur
Gepubliceerd: 24-10-2022 Laatste update: 13-06-2023

Dat een deur alleen maar in ons huis is om een praktisch doel te dienen -namelijk ruimtes van elkaar scheiden- dat is echt verleden tijd. De afgelopen jaren hebben we een opmars gezien waar het ging om de rol van de deur in het interieur. Het is een ware eyecatcher geworden. Het leuke aan deze ontwikkeling is dat het in het begin vooral nog echt designdeuren betroffen, maar nu ze steeds gangbaarder worden het aanbod en daarmee de prijs óók aantrekkelijker wordt. 

Daarom hebben wij de twee grootste trends van dit moment voor jou gespot waar het gaat om deuren in het interieur. En nog een extra reden om voor een deurtje meer te gaan; door ruimtes goed van elkaar te scheiden voorkom je tochtige situaties, iets wat je direct terug gaat zien op je (hoge) gasrekening!

Schuif hem erin

Waar het gaat om dé perfecte deur voor de Scandinavische, robuuste en industriële stijlen, dan is dat toch echt wel de schuifdeur. Het heeft een ontzettend stoere en krachtige uitstraling, gemaakt van puur hout en op maat te maken voor ieder interieur. Het mooie aan dit systeem is dat het zeer weinig ruimte inneemt. Je hangt hem op en je schuift hem dicht wanneer dat nodig is. Dit gebeurt allemaal langs de wand, dus geen openslaande deuren die ruimte nodig hebben voor de rotatie. En enorm stijlvol, echt een aanwinst voor ieder interieur.

inspiratiebrochures1.png

Van staal

Naast de schuifdeur toch echt wel dé trend van het moment; de stalen deur. Prachtig in zijn eenvoud en geschikt voor eigenlijke iedere interieurstijl. Bij de minimalistische en cleane interieurs doet hij het ontzettend goed, maar ook in een bohemian inrichting zien wij hem terug. De prijzen zijn inmiddels behoorlijk gedaald doordat het aanbod ook gestegen is. Daarnaast zijn de opties veel ruimer geworden, ze zijn nu ook in verschillende designs en soorten glas verkrijgbaar. Voor ieder huis is dus nu wel een variant van dit mooie staaltje werk te vinden.

Ga niet meer voor de nietszeggende, saaie deur maar doe eens een verrassende variant open! Wanneer je kiest voor een deur van één van bovenstaande trends, dan weet je zeker dat je jaren vooruit kunt én er trendy bij zit. En een kwalitatief goede deur, daar bespaar je ook nog een hoop mee op je rekening. Je hebt geen redenen meer nodig, toch?

Lees ook:
Woontrend alert: Veel lof over loftdeuren

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide