398

Op de redactie hebben we stiekem allemaal een verlanglijstje in onze telefoon staan waar het gaat om woonwensen. Dit gaat van grote wensen zoals stalen deuren, naar kleine wensen zoals een nieuwe bijzettafel of schilderijtjes aan de muur! Het levert in ieder geval altijd gespreksstof op tijdens de kantoorlunch. 

Onlangs kwamen de lijstjes weer ter tafel en viel ons één ding op. Er was namelijk één ding wat bij iedereen terugkwam; de wens voor stalen deuren. Het was even een ‘trend van het moment’ maar inmiddels kunnen we wel concluderen dat het een trend is die niet meer weg te denken is uit het interieurbeeld van nu én de toekomst. Waarom wij massaal stalen deuren willen? Lees snel verder.

Bij welke woonstijl passen stalen deuren?

Er zijn trends die gebonden zijn aan één specifieke smaak of stijl (Meer over woonstijlen weten?) maar stalen deuren is zo’n trend die echt met iedere stijl matcht. Het geeft aan ieder interieur net even dat beetje extra luxe en klasse. Of het nu om een Japandi inrichting gaat of een Urban Jungle, overal kan dit staaltje vakwerk zijn intrede doen. Het past gewoon altijd als een jas, van modern tot klassiek. Op de redactie hebben we namelijk allemaal thuis een andere woonstijl, maar de stalen deuren willen we allemaal!

In wat voor uitvoering zijn stalen deuren verkrijgbaar?

Toen de stalen deuren net werden geïntroduceerd waren ze vrij duur, en in maar een paar uitvoeringen verkrijgbaar. Tegenwoordig zijn stalen deuren er in zeer diverse soorten en maten. Van stalen deuren als schuifdeuren tot stalen deuren zonder kozijn, alles is mogelijk. Van grof tot zeer subtiel staal, we zeiden het al; ze passen in elk huis thuis. Een stalen deur is gewoon vandaag de dag altijd een prachtige toevoeging.

Dus alle lof voor deze deuren. Op zoek naar een plek waar je alle opties op een rij ziet en ook nog eens tegen een aantrekkelijke prijs? Bij loftdeur.nl werd onze hebberigheid alleen nog maar erger!

Kortom, met deze ode aan de stalen deur kunnen we nog wel even doorgaan. Het is echt een aanrader wanneer je iets in je interieur wilt veranderen maar nog niet goed weet wat. De stalen deur geeft anno 2023 een vernieuwende uitstraling aan je interieur, zonder te overheersen.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners