1739
Gaat u zelf (ver)bouwen?
Gepubliceerd: 10-09-2018 Laatste update: 17-09-2023

Zelf alles doen is wel zo gemakkelijk. U houdt zo de touwtjes in handen om uw huis helemaal naar eigen wens te bouwen. Krab wel even achter de oren bij die ‘zelf doen’-gedachte. De realiteit is dat u meer dan twee handen vol hebt met vaak iets teveel touwtjes: een ontelbaar aantal beslissingen die u tegelijkertijd moet nemen, waardoor de tijd alleen nog maar gevuld wordt met regelen en u voor de leuke (bouw)dingen geen energie meer hebt. Laat staan voor de geliefden thuis waar geen kwaliteit-tijd meer mee doorgebracht wordt. De lazy zondagen worden opgeofferd, want de duizend regeldingen voor de verbouwing gaan voor alles. 

DE KLEINE LETTERTJES
Zou u zelf bestek en tekeningen kunnen uitpluizen? Er zijn nogal wat vaktermen, afkortingen en wetmatigheden. Weet u hoe het werkt wanneer u alle gemeentelijke procedures aan moet vragen? U moet eigenlijk ook nog juridisch goed onderlegd zijn vanwege de duizenden kleine lettertjes. De bouwvergunningenprocedure heeft vaak veel voeten in aarde. De asbestwetgeving en het bouwbesluit behelst nogal wat leeswerk. Technische omschrijvingen kun je op allerlei manieren interpreteren: wat is nou het beste? Weet u waar u naar moet kijken voor de beste offerte?

Daar komt bij dat de uitvoering van de hele bouw aangestuurd moet worden. De hele dag is er overleg en er worden talloze discussies gevoerd tijdens de bouw om zo tot de beste en meest adequate oplossingen te komen. Hebt u de juiste vakmensen op de juiste plek? De creatieve aannemer, de perfecte architect, de leukste bouwers, de ideale constructeur en de beste tekenaar. 

inspiratiebrochures1.png

MISSCHIEN TOCH PROFESSIONELE BEGELEIDING NODIG?
Lukt dat allemaal, dan bent u bent ongeveer 8 beroepen in één! Gespecialiseerd in diverse ambachten en expertises. Toch zit er een boodschap in. Als u van al deze bovenstaande markten niet volledig op de hoogte bent adviseren wij u een BBAN bouwbegeleider in te schakelen. Mensen die luisteren naar uw idee, specialisten die kunnen adviseren bij moeilijke keuzes, uw onzekerheden kunnen tackelen en waar u uit en te na mee kunt sparren tot uw wens in combinatie met hun specialisatie tot het allerbeste product gebracht wordt. Zij begeleiden u letterlijk van A tot Z.

WAT IS BOUWBEGELEIDING?
De bouwbegeleiders zijn uw klankbord en staan u bij als u het even niet meer weet en er doorheen zit. Hun jarenlange ervaring en expertise leggen zij in uw project, waardoor alle fouten die ooit in het verleden zijn gemaakt niet nog een keer gemaakt worden. Zij kennen inmiddels alle (on)mogelijkheden en behoeden u graag.

U hebt een bouwbegeleider nodig om die droom die u wilt realiseren op een veilige, betrouwbare en duurzame manier tot een goed einde te brengen. Alles gebeurt naar uw wens, maar dan op een professionele manier. Waarbij de (eind)verantwoordelijkheid niet bij u ligt, maar bij de bouwbegeleider. De steun en toeverlaat die naast u staat en u begeleidt met het hart en het hoofd, vanaf het eerste moment (uw idee) tot en met de eindoplevering en zelfs daarna. Dit bespaart een enorme hoop ellende, kopzorgen, stress, maar ook geld. Bouwbegeleiding verdient zichzelf vele malen terug. 

bban-youtube.png

Wilt u hier nog meer over weten kijk dan naar onze BBAN animatiefilm of op onze website

Of neem vrijblijvend contact met ons op

Dikke tip:

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide