748
Ontdek de geheimen van nieuwbouw in het Casco magazine
Gepubliceerd: 17-09-2023

Krijg jij ook vlinders in je buik bij het idee van je eigen droomhuis bouwen? Of misschien heb je al een kristalhelder plan liggen? Als zelfbouw jouw passie is, dan is het Casco Magazine gewoonweg onmisbaar in jouw avontuur!

Stap in de wonderlijke wereld van Casco, waar we je bij iedere uitgave meenemen op een reis langs de meest betoverende zelfgebouwde woningen. Van knusse tiny houses tot majestueuze villa's, en van moderne appartementen tot unieke waterwoningen – Casco laat zien dat geen enkele woningdroom te groot of te klein is!

Wat kun je verwachten? Heerlijk meekijken over de schouders van toekomstige bewoners die hun woondromen realiseren, stap voor stap, van het eerste ontwerp tot de feestelijke opening van de voordeur. We openbaren de geheimen achter de schermen van de bouwprojecten en introduceren je bij de bedrijven die deze woondromen tot leven brengen.

inspiratiebrochures1.png

En dat is nog niet alles! Ieder verhaal komt tot leven met prachtige fotografie en wordt aangevuld met duidelijke plattegronden en boeiende factsheets die je kunnen helpen bij het realiseren van je eigen droomhuis.

Dus, of je nu al middenin je bouwavontuur zit of gewoon weg wilt dromen bij de mogelijkheden; Casco Magazine is jouw go-to gids in de wereld van thuisbouw. En het goede nieuws? Je kunt Casco Magazine nu bestellen met een fijne korting! Waar wacht je nog op? Laat je inspireren en zet vandaag nog de eerste stap naar jouw droomwoning met Casco Magazine.

Bestel hier 1 of meerdere edities van het Casco Magazine en laat je woondromen werkelijkheid worden!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide