2029
Betsema Groep bouwt energiezuinige en luxe woningen
Gepubliceerd: 14-11-2018 Laatste update: 17-09-2023

Het Friese dorp Wolvega breidt uit in de Lindewijk, waar verschillende nieuwbouwprojecten worden gerealiseerd onder de noemer ‘Mooi Wonen in Wolvega’. Verschillende van deze projecten komen van de hand van Delfsma Bouw & Ontwikkeling, de bouwtak van Betsema Groep uit Balk. Zo ook acht moderne vrijstaande woningen aan Het Heideblauwtje, pal aan het water en de natuur. De kavels van 520 vierkante meter aan Het Heideblauwtje waren misschien wel de mooiste die beschikbaar waren voor bebouwing bij de uitbreiding, zodat Betsema Groep er een passend type woning bij heeft ontwikkeld. Behalve de ruime en comfortabele indeling is ook veel aandacht besteed aan de isolatie en duurzaamheid van de woningen. Zo zijn de kopers helemaal klaar voor de toekomst.

Groen, zowel binnen als buiten

De Lindewijk is een rustige en prettige woonwijk met uitstekende verbindingen, zowel met het openbaar vervoer als over de weg. Dankzij de ligging aan de rand van Wolvega is veel groen en natuur binnen handbereik. De Vlinderstichting benoemde de wijk zelfs tot meest vlindervriendelijke woonwijk van Nederland. De royaal bemeten tuinen zijn gelegen op het zuidwesten, zodat men de hele dag kan genieten van de zon. Dankzij het vele glas tussen woonkamer en tuin zorgt die zon bovendien voor een prettig en natuurlijk verlichte woonruimte. Toekomstige bewoners kunnen de stijlvol en tijdloos ontworpen architectuur nog verder naar smaak aanpassen, van de gebruikte bakstenen tot toevoegingen als een verwarmde garage. De standaard uitrusting met een luxe Bruynzeel keuken naar keuze, comfortabele badkamer, carport en geïsoleerde berging is ook van alle gemakken voorzien.

inspiratiebrochures1.png

De vierkamerwoningen van 160 vierkante meter beschikken niet alleen over veel groen in de omgeving, ook de woningen zelf mogen het stempel ‘groen’ dragen. Betsema Groep, het familiebedrijf van Jaap Betsema, houdt duurzame bouw namelijk hoog in het vaandel. Om bij te dragen aan een gasloos Nederland in 2050 werkt alles op elektriciteit. Warmte voor omgeving en water wordt volledig door de zon geleverd en middels een warmtepomp gewonnen. Van deze efficiënte en milieuvriendelijke manier van verwarmen merkt de bewoner verder niets, behalve wellicht een lagere energierekening. De hoogste kwaliteit van isolering moet verder bijdragen aan een zeer efficiënte, duurzame en zuinige energiehuishouding.

Interessante voordelen van een koopwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Door de betrekkelijk lage hypotheekrente blijven ook de maandelijkse lasten laag, terwijl de huurprijzen blijven stijgen. Bovendien betekent het aflossen van de hypotheek dat het huis en dus de waarde iedere maand iets meer van de koper wordt. Een nieuwe woning behoeft de komende jaren geen onderhoud en is voorzien van de modernste isolatie, wat nog verder voordeel oplevert. Tot slot komen er bij aankoop geen kosten koper bij. Al voor €439.000 v.o.n. kan men een van de trotse nieuwe eigenaren van een woning aan Het Heideblauwtje worden.

Dikke tip:

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide