914
Isoleren om je energierekening flink omlaag te brengen
Gepubliceerd: 02-12-2022

Breek je er ook je hoofd over hoe je die kostbare warmte in je huis houdt? Vraag je je af hoe je die torenhoge energierekening omlaag kunt krijgen? Want het loopt de spuigaten uit, sinds er in het oosten van Europa een oorlog woedt. Waar je je er kort geleden misschien niet zo druk ommaaktede thermostaat naar het getal 20 te draaien, kijk je nu wel uit.

Vraag je af: in plaats van in de kou te gaan zitten, kan ik niet beter m’n huis isoleren? Want dan kun je langer genieten van de opgewekte warmte, door middel van gas of elektriciteit, en voelt het binnen niet zo kil aan. Isoleren en daardoor duurzamer verwarmen van je woning heeft nog een voordeel. Schimmels krijgen minder kans zich te ontwikkelen. Die kun je missen als kiespijn!

Laat je adviseren

Hoe (k)oud is je woning? En wanneer was de laatste keer dat er überhaupt iets aan isolatie is gedaan?Heb je een stokoude woning die rijp is om op de Monumentenlijst geplaatst te worden? Tocht het in bepaalde ruimtes altijd aan alle kanten? Heb je weleens last van condens aan de binnenkant van het glas in je ramen? Er valt misschien wel veel te winnen. Kom je er zelf niet uit? Vraag dan de specialisten van Isolatiebedrijf Arnhem om advies. Laat hen het voor je uitrekenen wat je op jaarbasis gaat besparen op je energierekening.

inspiratiebrochures1.png

Investering in de toekomst

Want bedenk: de prijs voor gas en elektriciteit gaat waarschijnlijk de komende jaren niet terug naar het niveau van voor 2021. Daar zal iedereen mee moeten leren leven. De investering in goede isolatie is er dus eentje voor de lange termijn. Besef je daarbij ook dat isolatie voor een waardevermeerdering van je huis zorgt. Want er zit nogal wat verschil tussen de verkoopbaarheid van een energielabel A-woning en één die het moet stellen met energielabel E. Maar waarom zou je alleen denken aan de toekomst vande nieuwe bewoners met hun dikke portemonnee? Vraag het Isolatiebedrijf Arnhem maar na: al die mogelijkheden van een goed geïsoleerde woning met energielabel A vertalen zich in een paar voordelen voor jóú als huidige bewoner.
In de winter niet meer klappertanden met een wollen trui aan. In de zomer niet meer je bed uitdrijven tijdens bezwete nachten. En het is natuurlijk fijn om te beseffen dat je huis minder CO2 uitstoot. Daar merken vooral je (klein)kinderen straks de voordelen van, klimaattechnisch.


Zo gepiept!

Bang zijn dat je weken in de troep zit tijdens de isolatiewerkzaamheden hoeft niet. Spouwmuurisolatie gebeurt via je buitengevel en daar merk je amper iets van. Dakisolatie idem dito, tenzij je een werkkamer op zolder hebt. Maar binnen een dag of een paar dagen is de isolatie aangebracht. En een dag werken aan de keukentafel is misschien een welkome afwisseling. En ook van hetaanbrengen van vloerisolatie of isolerende beglazing zul je weinig last ervaren. Zeker als je weet dat het wooncomfort er daarna alleen maar op vooruit gaat.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide