59025
online-je-interieur-keuken-badkamer-slaapkamer-ontwerpen

Ben je op zoek naar een tool waarmee je online een ontwerp kunt maken van jouw toekomstige wookamer, keuken of bad of slaapkamer? Wij hebben een mooi overzicht van alle online ontwerp programma's en mobiele apps waarmee je in een handomdraai een 3D ontwerp maakt van de ruimte en deze inricht met de nieuwste meubels en accessoires. 

 Online woonkamer inrichten

interieur26.jpg

Of je nou je woonkamer, slaapkamer of zolder wilt ontwerpen en inrichten... met deze tools kan je voor elke ruimte in huis prima uit de voeten. 

Google Sketchup
Zoals zoveel tools van Google superhandig en nog gratis te gebruiken zijn ook is dit ook het geval met de ontwerptool Sketchup. Met dit ontwerp programma kan je zowel meubels ontwerpen als een heel huis van tot in het kleinste detail verfijnen. Het programma bevat uitgebreide handleidingen en filmpjes. Er is een bibliotheek beschikbaar waar ontelbaar veel 3D ontwerpen vandaan kunnen worden gehaald. Naast de gratis versie is er ook een professionele versie maar voor de consument die zijn of haar interieur wil ontwerpen volstaat Sketchup prima!

Planner 5D
Planner 5D is een uitgebreid interieur designprogramma wat gratis online te gebruiken is. Daarnaast kan je het programma ook op je mobiele device gebruiken door de app te installeren. De graphics in het programma zijn erg mooi en naast je interieur kan je er ook je tuin of zwembad mee ontwerpen. Het programma bied veel gratis voorbeelden die je in je eigen ontwerp kunt gebruiken. 

Floorplanner
Wil je gemakkelijk een plattegrond kunnen maken en objecten toe kunnen voegen dan is Floorplanner een prachtige ontwerptool. Je kunt gemakkelijk inloggen met een Google account en direct aan de slag met het maken van een interieur ontwerp. Jouw creatie kan je vervolgens delen via social media met je vrienden. In Floorplanner vind je een uitgebreide bibliotheek van meubelen en woonaccessoires en kan je je ontwerp ook in 3D bekijken.

Abitaz 3D Home planner
Wil jij je droomhuis ontwerpen en ontdekken welke meubels en interieuraccessoires het best bij jouw stijl  passen probeer dan eens de Abitaz 3D Home planne. Het grote voordeel van deze online interieur ontwerper is de enorme product catalogus boordevol met echte meubelen en accessoires. Wat ontzettend cool in dit programma is, is de 3D foto waarmee het resultaat van jouw ontwerp en super realistisch uitziet met fantastische licht effecten. 

Sweethome 3D
Nog een mooi en uitgebreid 3D interieur ontwerp programma is Sweethome 3D. Dit programma kan je downloaden maar je kunt het ook online in je browser gebruiken. Het programma is in het Nederlands beschikbaar en geeft je een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden om jouw droominterieur te ontwerpen.

Autodesk Homestyler
Homestyler is een gebruiksvriendelijk ontwerpprogramma waar geen kennis voor nodig is. Het programma is in het engels en ook beschikbaar als app.

Armstrong Virtual Room Designer
Wanneer je er een beetje genoeg van hebt om steeds stalen uit de winkel mee te nemen kan je met dit 3D programma eindeloos kleurencombinaties uitproberen voor je muren, plafond, vloeren en zelfs je meubels. Je kan kiezen uit verschillende stijlen en je krijgt ook handige infromatie over het materiaal wat je hebt gekozen.

Roomstyler
Wil je snel aan de slag maar heb je nog geen basis voor je ontwerp? In Roomstyler kan je heel gemakkelijk aan de slag met diverse voorbeeld plattegronden. Je kunt je ontwerp vanuit diverse hoeken bekijken en je kunt muren, deuren en ramen en ontzettend veel verschillende meubels plaatsen. Kies voor keukenmeubels of meubels voor de kinderkamer. Richt online je inloopkast in of maak een ontwerp voor de verlichting in je tuin. h

Homedesign 3D App
Op zoek naar een app zodat je ook op je mobile device je interieur naar hartelust kunt ontwerpen dan is Homedesign 3D een prachtige app waar je ontzettend veel kanten mee op kunt. Helaas heeft de gratis versie geen mogelijkheid om je werk op te slaan maar mocht je serieus een ontwerp willen maken met deze app dan is het maar een kleine investering en je kunt de app naar hartelust volledig gebruiken overal waar je maar wilt.


Keuken ontwerpen

keuken-ontwerpen-tool-3d.jpg

IKEA keukenplanner
Ben je al wat verder en toe aan een echt ontwerp? Dan is de IKEA Keukenplanner er voor jou. Experimenteer met verschillende combinaties en probeer allerlei stijlen tot je tevreden bent met het resultaat. 

Keukencreator
Net zoals bij de badkamerfabrikanten vind je ook bij diverse keukenfabrikanten een 3D keukenontwerp programma. De Keukencreator is een ontwerpprogramma wat we bij veel keukenspecialisten voorbij zien komen. Met dit programma kan je starten met een lege ruimte zodat je de keuken vanaf de basis kunt inrichten maar er zijn ook verschillende voorbeeldruimtes zodat je bestaande elementen kunt aanpassen naar je eigen wens. De Keukencreator kan je direct zonder aanmelden gebruiken via bijvoorbeeld de website van Tieleman Keukens

Mandemakers keukenontwerper
Zelf je keuken ontwerpen is met het gratis programma van Mandemakers Keukens heel eenvoudig. Vooraf voer je de maten van de ruimte in en selecteer je de opstelling die het beste in de ruimte past. Vervolgens begin je met het ontwerpen van de keuken. Je hebt keuze uit talloze opstellingen, stijlen, werkbladen, kasten, apparaten en veel meer. Nadat je het ontwerp heeft opgeslagen, kan je deze op iedere moment wijzigen. Vanaf de computer, tablet of smartphone. Mandemakers vraagt je wel om al je gegevens in te vullen alvorens je de keuken ontwerper kunt gebruiken.

Küchen Direct keukenontwerper
Hoeveel ruimte kan ik in mijn nieuwe keuken creëren? Welke kleur staat het mooiste bij het interieur? Waar kan ik mijn apparaat het beste plaatsen? Dat bepaal je zelf! Met de handige 3D tool kun je in slechts een paar stappen jouw eigen keuken ontwerpen. Probeer de vernieuwde tool nu gratis en ontdek het gemak van Küchen Direct! Je dient je wel even aan te melden maar daarna kan je direct starten met jouw keukenontwerp. 

Keukenmaxx
Een keuken ontwerpen was nog nooit zo makkelijk met de 3D-tool van Keukenmaxx. Wanneer je benieuwd bent naar de royale mogelijkheden van Keukenmaxx, dan kan je  de 3D ontwerp tool gebruiken om jouw eigen keuken te ontwerpen. Misschien heb je al een idee van wat je wilt in jouw keuken of ben je nog heel erg zoekende naar een bepaalde stijl of inrichting. Met de 3D ontwerper kan je bekijken wat je mooi vindt en ook snel aanpassingen doen wanneer je toch liever iets anders wilt. Stel jouw eigen, unieke keukenontwerp samen met de 3D ontwerper van Keukenmaxx. Ook hier eerst even je gegevens achterlaten voordat je de keukenmaxx keukenontwerper kunt gebruiken.

Piet Klerkx keukenontwerpen
Piet Klerkx is vooral bekend als meubelzaak maar wist je dat ze ook keukens verkopen? Heb je je droomkeuken goed in beeld en wil je deze graag visueel maken? Dat kan met de 3D keuken planner. Een speciaal ontwerpprogramma waarmee je gemakkelijk wijzigingen kunt aanbrengen in opstelling, kleur en indeling. Ook kun je meteen de gewenste keukenapparatuur uitkiezen. Ook hier zal je eerst je gegevens achter moeten laten alvorens je de keukenontwerper kunt gebruiken.   

IKEA Keukenplanner - 2
Richt je keuken of kantoor in met de homeplanner. Geef de afmetingen van je ruimte op, schuif met inbouwkeukens, keukenapparatuur en keukeneilanden. Of maak een plattegrond van je kantoor en bekijk hoe je deze het beste kunt inrichten met bureaus en stoelen. 

Brugman keukens keukenontwerper
Met dit gratis programma is het gemakkelijker dan ooit om je droomkeuken in te richten. De eindeloze mogelijkheden in werkbladen, tegels, fronten, etc. blijven inspireren en je ontwerp ziet er professioneel en realistisch uit. Probeer bij het design van je keuken in 3D meteen rekening te houden met een functionele en logische keukenindeling. Creëer een ideale werkdriehoek tussen spoelbak, koelkast en kookplaat. Houd hierbij met name de ruimte tussen spoelbak en kookplaat klein, omdat je deze intensief zult gebruiken. Zorg voor voldoende werk- ruimte op het aanrecht en voldoende keukenkasten en -laden.

Tulp keukens keukenontwerper
Een keuken ontwerpen zorgt ervoor dat je een duidelijk beeld krijgt van hoe jouw droomkeuken eruit ziet. Bij Tulp Keukens kun je met een eenvoudige, online 3D-tool jouw ideale keuken ontwerpen. Laat je gegevens achter en start met ontwerpen.

Almat keukenontwerper
Met de Almat keukenontwerper kan je door wat gegevens in te voeren een basis ontwerp van je keuken laten maken. Wil je het ontwerp bekijken dan moet je je gegevens achterlaten. 

Keukenatlas online keukenplanner
De gratis KeukenAtlas - onlineplanner is een 3D-online-keukenplanner, die je bij jouw  keukenontwerp kan helpen. De keukenplanner is een simpel te bedienen programma, dat probleemloos en zonder download op je computer werkt.

Keukenkampioen keukenontwerper
Voor alle mensen die op zoek zijn naar dat kleine beetje extra inspiratie, biedt Keuken Kampioen de 3D-keukenontwerper! Met behulp van deze tool ben je in staat om al je  wensen en ideeën om te zetten tot een professioneel 3D ontwerp.

Badkamer ontwerpen

3d-badkamer-ontwerpen-tool.jpg

Wil je zelf een ontwerp voor je badkamer maken dan bieden de meeste badkamerfabrikanten op hun website een prima badkamerontwerper aan. Voor veel van deze ontwerpers zul je eerst wat gegevens achter moeten laten alvorens je de ontwerper mag gebruiken maar dat mag de pret niet drukken. 

Villeroy & Boch badkamerontwerper.
Wil je direct aan de slag met het ontwerp van je badkamer dan kan je terecht bij de badkamerontwerper van Villeroy & Boch. Er is bij deze ontwerper geen aanmelding vereist. Je kunt direct aan de slag. 

Brugman badkamer en keukenplanner
Wil je je keuken of je badkamer ontwerpen dan kan je aan de slag met de Brugman 3D keuken of badkamerplanner. Voor deze ontwerper moet je wel eerst al je gegevens achterlaten maar daarna kan je makkelijk en snel een keuken of badkamer ontwerpen.  

Baderie 3Dbadkamer ontwerper
Met het ontwerpprogramma van Baderie ontwerp je gemakkelijk in een overzichtelijke omgeving je ideale badkamer. Aan de hand van voorbeelden kan je de vorm van je badkamer bepalen en deze vervolgens inrichten. Wanneer je dit wenst kan je je ontwerp doosturen naar de showroom van baderie zodat je samen met een adviseur kan bekijken hoe jouw ontwerp er in het echt uit kan komen te zien! 

Piet Klerkx badkamerontwerper
Piet Klerkx is vooral bekend als meubelzaak maar wist je dat ze ook keukens verkopen? Heb je je droombadkamer goed in beeld en wil je deze graag visueel maken? Dat kan met de 3D badkamer planner. Een speciaal ontwerpprogramma waarmee je gemakkelijk wijzigingen kunt aanbrengen in opstelling, kleur en indeling. Ook kun je meteen de gewenste badkamermeubels uitkiezen. Ook hier zal je eerst je gegevens achter moeten laten alvorens je de badkamerontwerper kunt gebruiken.    

Ikea badkamerplanner
Ben je toe aan een nieuwe badkamer en ben je op zoek naar ideeën en inspiratie? Met de badkamer planner zet je de eerste stappen. Kies je badkamer-opstelling, probeer verschillende lampen en kastinrichting en krijg meteen een inschatting van de kosten.

Saninet badkamer ontwerper
Op de website van Saninet kan je zonder jezelf aan te melden je badkamer ontwerpen. Saninet heeft deze badkamerontwerper voor distributeurs, groothandelaren en producenten  ontwikkeld maar als consument kan je ook heel gemakkelijk met deze tool een eerste ontwerp van jouw droombadkamer maken. 

Sanidirect badkamer
De Sanidirect badkamerontwerper is speciaal gemaakt om jouw badkamer ideeën uit te beelden. Probeer diverse combinaties, speel met tegels en doe direct nieuwe badkamerideeën op. Het grafische ontwerp in 3D geeft je meteen een realistische indruk van je badkamer. Sla gerust meerdere 3D-ontwerpen op of print ze uit zodat je er eens rustig over na kan denken. Wel eventjes aanmelden eerst.

Overige ontwerptools en apps

interieur-ontwerpen-online.jpg

Flexa Kleur app
Wil je een nieuw kleurtje op de muur? Met de app van Flexa kun je live kijken welke kleur het best in de ruimte past! Selecteer een mooie tint en richt de camera op de muur. Klik de muur aan en je kunt per direct zien hoe die kleur op jouw muur zou staan. Verder kun je de app een kleur laten herkennen en daarbij wordt dan een passend kleurenschema opgesteld. Heel handig! En als je er niet helemaal uit komt, kun je natuurlijk ook nog even kijken naar ons flexa app

IKEA Homeplanner
Ikea is leuk om in te winkelen, maar je stelt jezelf toch altijd de vraag hoe een bepaald item in je interieur past. Gelukkig is er de Ikea Home Planner Tool. Je configureert er je grondplan mee, kiest de benodigde items uit de Ikea catalogus en berekent de kostprijs. Er zijn zelfs specifieke tools voor je keuken, kasten, bureau en speelhoek. Klaar? Je kan je de productlijst downloaden, uitprinten en meenemen naar je lokale Ikea! 

IKEA slaapkamerplanner
Ben je op zoek naar je naar je ideale slaapkamer? Met de 3D Slaapkameridee zet je de eerste stappen. Kies je stijl, probeer verschillende kleuren en kastinrichting en je krijgt meteen een inschatting van de kosten.

Mis je nog een superhandige ontwerp tool of app in dit lijstje laat het ons dan weten en stuur ons een berichtje 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners