1579
GROHE introduceert nieuwe keramiekseries
Gepubliceerd: 08-05-2018

GROHE introduceert de keramiekseries Bau, Euro en Cube Ceramic en positioneert zichzelf daarmee als totaalaanbieder van badkamers. De series bestaan uit wastafels, toiletten en bidets en zijn geschikt om elke soort badkamer compleet, efficiënt en stijlvol in te richten. De producten zijn eenvoudig te installeren, hebben een compact design om voldoende ruimte in badkamers te behouden en de bijbehorende kranen spetteren niet tijdens gebruik, omdat alles perfect op elkaar is afgestemd.

 

Een passende badkamer voor elk project
De subtiele kleuren en het eenvoudige design maken de GROHE Ceramic-series geschikt voor publieke ruimtes, hotels, kantoren, woningen en appartementcomplexen. Het assortiment biedt een totaaloplossingen waardoor een gehele badkamer van eenzelfde fabrikant en leverancier afkomt, waarmee ze projectontwikkelaars tegemoet komen. De series hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding.

inspiratiebrochures1.png

Bau en Euro Ceramic-serie
Na de succesvolle introductie van de Bau Ceramicis-serie, die speciaal bedoeld is voor grote projecten vanwege de beste prijs/kwaliteit verhouding, is Euro Ceramic de tweede keramiekserie die wordt geïntroduceerd. GROHE’s Euro Ceramic-serie maakt van de kleinste ruimtes innovatieve en stijlvolle badkamers. Een voordeel van de serie voor kleinere badkamers is dat alle wastafels en toiletten een compact formaat hebben en ontworpen zijn om ruimtes zo efficiënt mogelijk in te richten. De innovatieve technologieën van de series zijn in samenwerking met de keramiekexperts van LIXIL ontwikkeld.

Cube Ceramic-serie
Cube, GROHE’s derde keramiekserie, maakt met het strakke design badkamers tot stijlvolle ruimtes. Deze serie onderscheidt zich van de Euro Ceramic door de rechte vormen. Ook voor het ontwerp van producten binnen de Cube Ceramic-serie profiteert GROHE van de samenwerking met LIXIL: het GROHE designteam ontwierp de wastafels, toiletten en bidets met behulp van de jarenlange experise van LIXIL.

Innovatieve technologie biedt maximale hygiëne en comfort
De toiletten van hoge kwaliteit zijn randloos en hebben een zacht sluitende toiletbril, die gemakkelijk te verwijderen is. Beide series bevatten een Triple Vortex spoeling: deze creëert een krachtige draaikolk door middel van drie wateruitlaten. Het water spoelt het gehele oppervlak van het keramiek en reinigt grondig. Daarnaast zorgt de anti-bacteriële PureGuard innovatie ervoor dat bacteriën en vuil niet kunnen achterblijven op het keramiek.

Het adviseren van klanten door middel van PerfectMatch
Als totaalaanbieder van badkamerprojecten biedt GROHE complete oplossingen waarmee consumenten worden geholpen met het inrichten van hun badkamer. PerfectMatch ondersteunt hierbij en is een GROHE webpagina waarop klanten geholpen worden met het vinden van de beste badkameroplossing en waarop verschillende combinaties van keramiekproducten worden geïllustreerd. Wanneer de klant geïnteresseerd is in een bepaalde combinatie, opent een extra pagina met specifieke productinformatie en aankoopmogelijkheden. PerfectMatch is binnenkort beschikbaar.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide