1531
Eyecatchers in de badkamer
Gepubliceerd: 13-02-2022 Laatste update: 07-05-2022

In de badkamer moet je je echt kunnen ontspannen. In de vroege ochtend genieten van die kostbare minuten onder een comfortabele douche voor de hectische dag begint. ‘s Avonds in een luxe warm bad om helemaal tot rust te komen. In de badkamer kan jij genieten van privacy en je voorbereiden op een rustige avond of juist een spannende nacht.

Een badkamer mag tegenwoordig ook gewoon mooi zijn en dat bereik je met eyecatchers zoals hieronder staan vermeld.

1. Vrijstaand bad

Als jouw badkamer de juiste afmetingen heeft, is een vrijstaand bad altijd een goede keuze. Als een bad niet tegen de muur staat, lijkt het groter en trekt het meteen aandacht. Vrijstaande baden zijn er echt in allerlei soorten en maten. Misschien ga jij voor de minimalistische look van een wit kunststof bad zonder verdere tierelantijnen. Ben je meer nostalgisch dan is een bad op pootjes uiteraard een echte topper. Een bad van steen of in betonlook past in diverse soorten badkamer en geeft altijd een luxe uitstraling.

2. Douchecabine

De douchecabine is in de meeste badkamers niet bepaald een eyecatcher en lijkt vaak geen onderdeel uit te maken van de badkamer. Om te voorkomen dat je douchecabine een apart en saai deel van de kamer wordt, kan je er voor kiezen door contrast een bijzonder effect te bereiken. Een douchecabine met een zwart frame in een moderne badkamer met witte badkamermeubels springt meteen in het oog. Glanzend chroom en spiegelend schone glazen wanden doen het ook altijd goed.

3. De luxe van marmer

In de badkamers van de 5-sterrenhotels kan je vrijwel zeker rekenen op marmer. Dit materiaal heeft als geen ander een luxe uitstraling die een badkamer iets extra geeft. Misschien kan jij je geen ligbad van marmer veroorloven zoals de vroegere Romeinse keizers, maar ook in jouw hedendaagse badkamer zijn er diverse opties om marmer of marmerlook te verwerken. Een topper in een klassieke badkamer

4. Design

Bij design denken de meeste mensen toch vooral aan lampen en meubilair voor de huiskamer. Ook voor de badkamer zijn er echter diverse eyecatchers te koop. Kies jij voor een design badkamer dan bepaalt jouw goede smaak hoe die eruit komt te zien. Een design badkamer is altijd uniek en kenmerkend zijn de luxe items die klasse uitstralen door gedurfd ontwerp en bijzondere materialen. Een design badkamer is ruim van opzet zodat al het moois dat je hebt verzameld goed toch het recht komt.

5. Verlichting

In een badkamer verlang je privacy. Maar de juiste lichtinval kan een badkamer juist veel groter doen lijken als je dit combineert met lichte kleuren in de kamer. Als je de luxe hebt van grote ramen in je badkamer, maak daar dan optimaal gebruik van . Met lamellen kan je privacy realiseren als het nodig is. De rest van de dag zal de badkamer op het mooist zijn als jij gebruik maakt van het daglicht om te accentueren en de mooiste eyecatchers te tonen in het onovertroffen licht van onze zon.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide