2856
De meest luxe douche-ervaring ter wereld
Gepubliceerd: 05-11-2019

Dornbracht heeft tijdens de Monaco Yacht Show 's werelds meest exclusieve douche-ervaring gelanceerd: De AquamoonATT - Delight Edition. Beperkt tot 25 stuks wereldwijd, biedt deze speciale editie drie Signature Treatments die hydrotherapie, aromatherapie en kleurentherapie met elkaar combineert. Het resultaat is een unieke, nooit eerder ervaren, waterbeleving. AquamoonATT – Delight Edition is het resultaat van een samenwerking tussen Dornbracht en de verlichtingsspecialisten van Volatiles.

 

De AquamoonATT - Delight Edition verbetert Dornbracht’s bekroonde AquamoonATT met de toevoeging van een imposante lichtervaring, onzichtbare bediening en nieuwe luxe designelementen. Een glinsterend glasmozaïek siert de muur van de speciale editie. Door aanraking transformeren de 6.144 briljante glastegels in een kunstwerk van licht. Naast dit pronkstuk, bevatten de glastegels - bij aanraking - ook de intuïtieve bediening voor de AquamoonATT – Delight Editie. Elke mozaïektegel is een aanraakgevoelige LED, die met een vingertop in miljoenen kleuren en patronen kan worden omgezet. In coördinatie met de waterdouche creëren de tegels lichtervaringen en kleurharmonieën voor momenten van puur geluk.

De centrale koepel van deze speciale editie is platina bedekt. Dit voegt een luxe accent toe en vormt een aanvulling op de glinsterende tegels. Het platina wordt met de hand aangebracht door ambachtslieden die edele metalen verwerken, waardoor elke koepel uniek is. Een champagnekleurige matte affusiepijp is ook in het ontwerp geïntegreerd. Deze Kneipp hydrotherapie-module kan worden gebruikt voor warme en koude begietingen om de bloedstroom te bevorderen en de bloedsomloop, de stofwisseling en het zenuwstelsel te stimuleren. Een aangepaste ringvormige afvoer is ontworpen om de vorm van de koepel te reflecteren, waardoor er symmetrie in het ontwerp ontstaat met tegelijkertijd een vlakke vloer zonder glooiing.

AquamoonATT is een multi-zintuiglijke waterervaring, die geluksmomenten creëert middels drie nieuw ontwikkelde stromingsmodi, kenmerkende choreografieën en sfeerverlichting. Michael Neumayr creëerde de AquamoonATT met een subtiel en minimalistisch ontwerp om de aandacht te vestigen op de unieke waterervaring. Het centrale element is een koepel in het plafond. Een verborgen lichtstrook in de koepel creëert een zacht licht, dat is geïnspireerd op maanlicht en een gevoel van oneindigheid oproept. Omhoogkijken onthult een buitengewoon effect in diepte, waardoor de buitenwereld tijdelijk wordt geblokkeerd.

De unieke waterervaring bevat vier innovatieve stromingsmodi: ‘Aqua Circle’ en ‘Tempest’ geven het gevoel van een natuurlijke regenval weer; Queen's Collar reproduceert een authentieke watervalervaring en ‘Embrace’ bedekt je hele lichaam in water, terwijl je hoofd helder en droog blijft. De vier stromingsmodi worden gecombineerd met licht en geur om drie unieke choreografieën, te weten ‘Soothe’, ‘Nurture’ en ‘Empower’ te creëren.

Soothe: Volle, zachte waterdruppels regenen over het lichaam als een tropische regenbui en kalmeren de geest. Intens blauw en violet licht roept de atmosfeer op van een heldere ochtendhemel, gecombineerd met de sensuele geur van mediterrane citrusbloesem. De warmte van het water verlicht het lichaam in een therapeutische, bijna meditatieve staat. Stroommodi: Tempest en Aqua Circle.

Nurture: een gordijn van waterdruppeltjes omhult het lichaam, vergezeld met het kalmerende blauw van de oceaan en het krachtige groen van het regenwoud. Het opent en sluit zich op het ritme van de ademhaling, afwisselend in een zachte, masserende kegel en een intense, compacte stroom water. Lichaam en geest worden versterkt en vervuld van een diep gevoel van welzijn. Stroommodi: Tempest, Aqua Circle en Queen's Collar.

Empower: badend in levendig oranje en violet licht, wordt het lichaam gestimuleerd door de variërende sterkte en de temperatuur van de waterdruppeltjes. Stimulerende temperatuurveranderingen activeren de zintuigen onder begeleiding van de kruidige geuren van mandarijn en rozenhout. Zo worden verfrissend koele waterstromen over het lichaam gecombineerd met een verwarmende waterval in de nek. Stroommodi: Tempest, Aqua Circle, Queen's Collar en Embrace (optie).

Ontwerper Michael Neumayr over zijn inspiratie: “We hebben persoonlijke plekken nodig waar we ons geborgen voelen, waar we momenten van geluk kunnen ervaren. Het harmonieuze samenspel van water, stemmingsverlichting en geur creëert dat gevoel van geluk, wanneer sensaties zoals ontspanning, revitalisatie en geborgenheid door de zintuigen worden waargenomen."

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide