Gepubliceerd: 07-01-2015 00:00
2501
Allibert badkamertrends

Allibert, bekend van zijn complete badkamers voor doe-het-zelvers, zet op Batibouw de jongste collecties in de kijker. Gefocust wordt op betaalbaarheid en kwaliteit, zonder te moeten inboeten op comfort en design. Door het innovatieve concept is Allibert ideaal voor renovatie, maar ook voor de nieuwbouw van starters.

Een badkamer is er voor dagelijks gebruik, maar moet ook zorgen voor rust en ontspanning. “Toch blijft er door de dure energie-eisen van de ruwbouw vaak weinig ruimte om je ding te doen”, zegt Leo Haeldermans, Marketingverantwoordelijke van Allibert Benelux. “Je ziet vaak dat mensen zich behelpen met een ‘voorlopige’ goedkope oplossing, die dan jaren blijft staan. Met ons concept willen we daar een oplossing voor bieden.”

Met 6 verschillende badkamersamenstellingen focust Allibert op de hoogwaardige, maar betaalbare badkamer volgens het doe-het-zelfconcept. Leo Haeldermans: “Die scherpe prijs is mogelijk zonder de gebruikelijke tussenpersonen, terwijl we de productie volledig in eigen hand houden. Verder maken we enkel gebruik van standaardmaten, maar met een dermate breed gamma, dat iedereen toch de badkamer op maat van de ruimte én het budget kan samenstellen. Zo kunnen we kwaliteit bieden voor een zachte prijs.” De meeste badkamercollecties variëren in prijs tussen 1.000 en 2.000 euro. Daarbij kan de verbouwer kiezen uit een uitgebreid gamma badkameruitrusting, compleet met alle sanitaire opties en meubels. Betaalbaar wil niet zeggen ‘goedkope’ massaproductie. De ‘Absolute’ badkamermeubelen bieden modern design en hoogwaardige afwerking, zoals soft-close deuren, keuze uit 5 trendy kleuren (eik grijs of natuur, taupe kleuren, wit en zibeline), slimme accessoires en kwaliteitskraanwerk.

In mat wit of mat taupe: paradepaardje ‘Alto’
Wie de badkamers van Allibert ziet, gelooft amper dat het gaat om een doe-het-zelfformule. Neem nu de ‘Alto’, de blikvanger op Batibouw 2015 als witte oase van badkamercomfort. Details maken het geheel af: porseleinen of matte wastafels, optioneel natuurstenen wastafelblad, getrisseerde metalen handgrepen, nikkel geborstelde metalen poten of op een houten sokkel in dezelfde kleur, de spiegel met geslepen boord en afgeronde hoek, met of zonder retro ledlichting… Allibert slaagt erin het begrip ‘doe het zelf’ een compleet nieuwe invulling te geven.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide